Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραγκούνης: «Τεράστιες εμπειρίες για τους νέους, ανάλογες πορείες στο μέλλον»

Καραγκούνης: «Τεράστιες εμπειρίες για τους νέους, ανάλογες πορείες στο μέλλον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2014 03:36
Λυπημένος για τον πικρό αποκλεισμό αλλά αισιόδοξος πως οι πλούσιες εμπειρίες που απέκτησαν τα νέα παιδιά της Εθνικής θα φανούν στις μελλοντικές πορείες της ομάδας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ύστερα από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Εθνική Ανδρών, έχοντας σημειώσει 139 συμμετοχές, ο Γιώργος Καραγκούνης είπε «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο ρέκορντμαν της Εθνικής με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να δώσει μία ακόμα χαρά στους Έλληνες, ωστόσο τόνισε πως οι νεαροί παίκτες απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον:

«Είναι κρίμα που δεν πανηγύρισαν πάλι όλοι οι Έλληνες. Θέλαμε όλοι να τους δώσουμε ακόμα μια χαρά. Νιώθαμε τη θετική ενέργεια όλων, αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά» δήλωσε ο Καραγκούνης ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Εθνική:

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μου ματς με την Εθνική. Θέλαμε να μείνουμε ακόμα μια εβδομάδα και μετά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Τα δώσαμε όλα, όλοι πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η Εθνική και οι νεαροί παίκτες της απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες και θα το δείτε στη συνέχεια. Δεν είναι λίγο πράγμα και θα το δείτε με τις ανάλογες πορείες που θα γίνουν στο μέλλον».

Σχετικά με το παιχνίδι, ανέφερε:

«Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε για λίγο τις ισορροπίες μας και μετά αρχίσαμε πάλι να ανεβαίνουμε. Κυριαρχήσαμε μετά την κόκκινη της Κόστα Ρίκα η οποία δεν έκανε φάση εξαιτίας και του αριθμητικού μειονεκτήματος. Στην παράταση θα μπορούσαμε σίγουρα να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Μετά στα πέναλτι θα κέρδιζε ο πιο τυχερός, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί και τώρα είμαστε λυπημένοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.