Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατσουράνης: «50-50 η πρόκριση» (video)

Κατσουράνης: «50-50 η πρόκριση» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2014 00:00
Ίσες πιθανότητες πρόκρισης και στις δυο ομάδες έδωσε ο Κώστας Κατσουράνης ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής (29/6) με την Κόστα Ρίκα, δίνοντας ίσες πιθανότητες και στις δύο ομάδες.

Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο της Κόστα Ρίκα και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσουράνη:


«Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ. Είναι δύσκολο και θέλει τύχη. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Το παιχνίδι είναι 50-50... Και οι δύο ομάδες, θεωρώ, πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν.

Παίζουμε με μία καλή ομάδα. Με μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Σε ένα δύσκολο γκρουπ βγήκε πρώτη. Τακτικά είναι πολύ καλή. Έχουμε δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο βράδυ, αλλά θα κάνουμε πάντα...

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε, να περάσουμε στους «8». Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιάσουμε απόδοση ανάλογη με αυτή του ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού... Βέβαια, άλλη ομάδα η Κόστα Ρίκα, άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.