Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα φιλικά του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ

Τα φιλικά του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2014 16:28
Φιλικά παιχνίδια με τη ρωσική Κράσνονταρ και την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ.

Δύο φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας έκανε γνωστές ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ στις 7 Ιουλίου, θα αντιμετωπίσουν την ρωσική Κράσνονταρ στις 12 Ιουλίου (19:00 ώρα Ελλάδος) και τη ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στις 17 Ιουλίου (20:00 ώρα Ελλάδος).

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη συνέχεια στις ΗΠΑ, καθώς θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τις Μίλαν (25/7), Λίβερπουλ (28/7) και Μάντσεστερ Σίτι (2/8).

Η ανακοίνωση:


Από τις 7 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Η ομάδα μας θα παραμείνει στην Αυστρία μέχρι τις 18 Ιουλίου και σε εκείνο το διάστημα θα δώσει και τα δύο πρώτα φιλικά της.

Αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 12 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο Γένμπαχ, τη Ρωσική Κράσνονταρ. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Ιουλίου, ο Θρύλος θα κοντραριστεί στο Σβατς με την Ντιναμό Κιέβου, στις 19:00. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.