Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Μαν. Γιουνάιτεντ ο Σο

Και επίσημα στην Μαν. Γιουνάιτεντ ο Σο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2014 18:06
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Λουκ Σο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4+1 χρόνια και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, η οποία φέρεται ότι έδωσε το ποσό των 40 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του!

Μια ημέρα μετά την μεταγραφή του Άντερ Ερέρα από την Μπιλμπάο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λουκ Σο!

Η μεταγραφή είχε γίνει γνωστή από την Πέμπτη και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον 18χρονο διεθνή Άγγλο αριστερό μπακ να υπογράφει για 4+1 χρόνια ενώ το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει σχεδόν τα 40 εκατ. ευρώ!

Και επίσημα στην Μαν. Γιουνάιτεντ ο Σο
Μάλιστα αν σε αυτά προστεθούν και τα 36 εκατ. ευρώ που έδωσε –σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ- ο σύλλογος στην Μπιλμπάο για την αγορά του Ερέρα, τότε η αγγλική ομάδα κατέβαλε μέσα σε δύο ημέρες περίπου το ποσό των 76 εκατ. ευρώ για δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Σο είχε δύο «γεμάτες» χρονιές στη Σαουθάμπτον (67 εμφανίσεις από το 2012) και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με αποτέλεσμα να κληθεί από τον Ρόι Χότζον στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ.

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους και τους φίλους της Σαουθάμπτον, καθώς ήμουν εκεί από την ηλικία των 8 ετών και έκαναν πάρα πολλά για εμένα.

Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και θεωρώ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η καλύτερη επιλογή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου και να μάθω πολλά από τους συμπαίκτες μου που είναι παγκόσμιας κλάσης
» είπε ο παίκτης αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.