Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άγγιξε το θαύμα η Γαλατάσαραϊ

Τσάμπιονς Λιγκ: Άγγιξε το θαύμα η Γαλατάσαραϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2013 01:42
Τις εντυπώσεις αλλά όχι και την πρόκριση κέρδισε η Γαλατάσαραϊ η οποία άγγιξε το θαύμα κόντρα στην Ρεάλ, ωστόσο το τελικό 3-2 υπέρ των Τούρκων, έδωσε την πρόκριση στη «βασίλισσα».

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη, όλα φαινόντουσαν θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα. Όταν μάλιστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, όλα φαίνονταν ότι είχαν τελειώσει.

Ωστόσο η Γαλατά δεν το έβαλε κάτω και πετυχαίνοντας τρία όμορφα γκολ με τους Εμπουέ (58’), Σνάιντερ (70’) και Ντρόγμπα (72’) στο δεύτερο μέρος, μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.
Το 3-1 έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την Ρεάλ η οποία από εκεί που έδειχνε αδιάφορη μετά το γκολ του Πορτογάλου, είδε την αντίπαλο της να… ανασταίνεται και να κυνηγούσε άλλα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους «4».

Μάλιστα το γήπεδο της Κωνσταντινούπολης πήρε… φωτιά όταν ο Ντρογκμπά στο 81’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια η «τσιμ μπομ» έμεινε από δυνάμεις και στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 3-2 σημειώνοντας παράλληλα το 11 φετινό του τέρμα στον θεσμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.