Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Χέρι-χέρι στους «16» Γερμανία και ΗΠΑ

Μουντιάλ 2014: Χέρι-χέρι στους «16» Γερμανία και ΗΠΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2014 21:04
Με ωραίο γκολ του Μίλερ (έφτασε τα 4 στο Μουντιάλ), η Γερμανία κέρδισε με 1-0 τις ΗΠΑ και κατέβαλε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, με την αντίπαλο της να «σφραγίζει» το δεύτερο εισιτήριο, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Πορτογαλία παρά τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Γκάνα, δεν κατάφερε να προκριθεί καθώς υστερούσε στην ισοβαθμία με την ομάδα του Κλίνσμαν.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και με λίγες μεγάλες ευκαιρείς, η Γερμανία κέρδισε με 1-0 τις ΗΠΑ και τερμάτισε πρώτη στον 7ο όμιλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν η οποία παρά την ήττα πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τους «16».

Οι Γερμανοί είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος ωστόσο δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στις ΗΠΑ, με τον Ζούζι να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ στο 22’.

Μουντιάλ 2014: Χέρι-χέρι στους «16» Γερμανία και ΗΠΑ
Ωστόσο στην επανάληψη τα «πάντσερ» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Χάουαρντ να αποκρούει αρχικά την κεφαλιά του Μέρτεζακερ, όμως η μπάλα έφτασε στον Μίλερ, ο οποίος με ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-0 στο 55ο λεπτό, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να απαντήσουν.

Παρόλα αυτά, οι Αμερικανοί δεν πλήρωσαν την ήττα και πανηγύρισαν στο φινάλε το αγώνα την πρόκριση, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Πορτογαλία κέρδισε με 2-1 την Γκάνα, ωστόσο υστερούσε στην ισοβαθμία και αποκλείστηκε μαζί με τους Αφρικανούς.

Οι Πορτογάλοι πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μπόι (30’ αυτ.) και Ρονάλντο (80’), με την Γκάνα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 57’ με τον Γκιάν.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Γερμανία 7 (7-2)
2. ΗΠΑ 4 (4-4)
-----------------------------
3. Πορτογαλία 4 (4-7)
4. Γκάνα 1 (4-6)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.