Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Στους «16» η Ουρουγουάη, εκτός η Ιταλία

Μουντιάλ 2014: Στους «16» η Ουρουγουάη, εκτός η Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2014 22:11
Με γκολ του Ντιέγκο Γκοντίν στο 81’ η Ουρουγουάη κέρδισε με 1-0 την Ιταλία και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Ιταλούς. Δάγκωσε τον Κιελίνι ο Σουάρες, πρώτη η Κόστα Ρίκα, 0-0 με την Αγγλία.

Την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ εξασφάλισε η Ουρουγουάη, η οποία με γκολ του Ντιέγκο Γκοντίν στο 81’ νίκησε με 1-0 την Ιταλία και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου.

Το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και λίγες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την Ιταλία να είχε μια καλή στιγμή με φάουλ του Πίρλο στο 12’, ωστόσο η μεγάλη φάση ανήκε στην Ουρουγουάη, με τον Σουάρες να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπουφόν στο 33’, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος απόκρουσε στη συνέχεια και την προσπάθεια του Λοδέιρο.

Μουντιάλ 2014: Στους «16» η Ουρουγουάη, εκτός η Ιταλία
Στην επανάληψη, οι Ουρουγουανοί πίεζαν περισσότερο για το γκολ καθώς η ισοπαλία έδινε την πρόκριση στην Ιταλία και στο 59’ ο διαιτητής απέβαλε τον Μαρκίζιο για φάουλ στον Ρίος, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να μείνουν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ωστόσο στο 79’ κόκκινη θα μπορούσε να είχε αντικρίσει και ο Σουάρες ο οποίος φάνηκε να δαγκώνει τον Κιελίνι στον ώμο! Μάλιστα δύο λεπτά μετά η Ουρουγουάη κατάφερε να σκοράρει, με τον Γκοντίν να βρίσκει την μπάλα με την ωμοπλάτη μετά από κόρνερ του Ραμίρες, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας και την Ουρουγουάη να παίρνει το εισιτήριο για τους «16», τερματίζοντας δεύτερη πίσω από την Κόστα Ρίκα η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αγγλία και «σφράγισε» την πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Τελική βαθμολογία 4ου ομίλου

1. Κόστα Ρίκα 7 (4-1)
2. Ουρουγουάη 6 (4-4)
-----------------------
3. Ιταλία 3 (2-3)
4. Αγγλία 1 (2-4)

Η… δαγκωνιά του Σουάρες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.