Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη... βούλα στην ΑΕΚ ο Δέλλας

Και με τη... βούλα στην ΑΕΚ ο Δέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2013 00:33
Νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Τραϊανός Δέλλας όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Στο πλευρό του οι Ζήκος, Κέζος και Μπορμπόκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο σε ξενοδοχείο της Αττικής και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε να αναλάβει την «Ένωση», χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η χρονική διάρκεια της συνεργασίας.

Στο πλευρό του Δέλλα θα βρίσκονται οι Ζήκος, Κέζος και Μπορμπόκης οι οποίοι αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως οι Μανώλης Παπαδόπουλους και Γιώργος Πήδουλας θα αποτελέσουν παρελθόν από το τεχνικό τιμ.

Παράλληλα στο πλευρό του «Κολοσσού» θα είναι και ο Αλέξανδρος Κολλιάδης ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τραϊανό Δέλλα.

Ο Τραϊανός Δέλλας, που με τα χρώματα της ΑΕΚ έχει γράψει τη δική του ένδοξη σελίδα στην τεράστια ιστορία της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ηλία Μπρουσιανό, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Άμεσοι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κ.κ. Ακης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης. Γυμναστής θα είναι ο κ. Αντώνης Κέζοςι».
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.