Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: 3X3 και πρώτη θέση για Ολλανδία, αποχαιρέτησε με νίκη η Ισπανία (videos)

Μουντιάλ 2014: 3X3 και πρώτη θέση για Ολλανδία, αποχαιρέτησε με νίκη η Ισπανία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2014 21:00
Η Ολλανδία με γκολ των Φερ (77’) και Ντεπάι (90+2’), που πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Χιλή, έκανε το 3x3 και τερμάτισε πρώτη στον 2ο όμιλο, με τους Χιλιανούς να τερματίζουν δεύτεροι και να αντιμετωπίζουν τον πρώτο του 1ου ομίλου στη φάση των «16». Αποχαιρέτησε με νίκη η Ισπανία, 3-0 την Αυστραλία (36’ Βίγια, 69’ Τόρες, 82’ Μάτα).

Τρίτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Ολλανδία, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Χιλή και «σφράγισε» την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο και έτσι περιμένει να μάθει το αντίπαλό της το βράδυ, όπως βέβαια και η Χιλή η οποία εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την Ολλανδία να απειλεί με κεφαλιά του Ντε Φράι (35’) και σουτ του Ρόμπεν (40’) και την Χιλή με σουτ και κεφαλιά του Γκουτιέρες (23’, 44’).

Στην επανάληψη, ο Λουίς Φαν Χαάλ έριξε στο παιχνίδι τους Φερ και Ντεπάι και οι δύο άσοι κατάφεραν να σκοράρουν, χαρίζοντας τη νίκη στους «οράνιε». Αρχικά ο πρώτος ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 77’, ενώ στις καθυστερήσεις μετά από αντεπίθεση, ο Ρόμπεν έκανε εντυπωσιακή κούρσα και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ντεπάι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90+2’.

Αποχαιρέτησε με νίκη η Ισπανία


Μουντιάλ 2014: 3X3 και πρώτη θέση για Ολλανδία, αποχαιρέτησε με νίκη η Ισπανία (videos)
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που την ανάγκασαν να αποχαιρετήσει νωρίς το Μουντιάλ και τη Βραζιλία, η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Αυστραλία και αποχαιρέτησε με νίκη τη διοργάνωση.

Με τον Ντελ Μπόσκε να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, η Ισπανία πήρε προβάδισμα με τακουνάκι του Βίγια στο 36’, με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει στην τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα (ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα της αλλαγής στο 57’).

Στην επανάληψη, η Αυστραλία δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι «φούριας ρόχας» σημείωσαν ακόμα δύο γκολ, αρχικά με τον Τόρες (69’) και στο 82’ με τον Μάτα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πλασέ.

Τελική βαθμολογία 2ου ομίλου:

1. Ολλανδία 9
2. Χιλή 6
---------------
3. Ισπανία 3
4. Αυστραλία 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.