Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπάολι: «Να νικήσουμε και την Ολλανδία»

Σαμπάολι: «Να νικήσουμε και την Ολλανδία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2014 23:34
Μετά την πρόκριση στους «16» εις βάρος της Ισπανίας, ο τεχνικός της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι έθεσε ως στόχο τη νίκη απέναντι στην Ολλανδία που θα επιτρέψει στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής να αποφύγει στους «16» τον πρώτο του πρώτου ομίλου που εκτός απροόπτου θα είναι η Βραζιλία.

Την νίκη απέναντι στην Ολλανδία που θα δώσει στη Χιλή την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος δήλωσε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα:

«Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, όμως θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Η Ολλανδία έχει μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση από μας όπως και ο Λουίς Φαν Χαάλ από εμένα. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου έχουν δουλέψει σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και θα πάμε μόνο για τη νίκη» δήλωσε ο Σαμπάολι.

Να σημειωθεί πως εφόσον η Χιλή τερματίσει δεύτερη, τότε θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου τη Βραζιλία στη φάση των «16», με τη «σελεσάο» να αποτελεί την ομάδα που έχει αποκλείσει τους Χιλιανούς στα ημιτελικά του 1962 αλλά και τις άλλες δύο φορές που έχουν περάσει τη φάση των ομίλων, χάνοντας το 1998 με 4-1 αλλά και το 2010 με 3-0!

Παρόλα αυτά ο Σαμπάολι δήλωσε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο και πως θέλει απλώς τη νίκη απέναντι στην Ολλανδία:

«Δεν έχουμε προτίμηση για τον αντίπαλο που θα συναντήσουμε στους «16». Σκεφτόμαστε μόνο την Ολλανδία. Εάν παίξουμε με τη Βραζιλία, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως Ολλανδία και Χιλή ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου με 6 βαθμούς, με τους Ολλανδούς να υπερτερούν χάρη στη διαφορά τερμάτων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.