Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Απέκλεισε τη Βοσνία η Νιγηρία (video)

Μουντιάλ 2014: Απέκλεισε τη Βοσνία η Νιγηρία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2014 02:56
Η Νιγηρία με γκολ του Οντεμβίγκι (29’) κέρδισε με 1-0 τη Βοσνία και την άφησε εκτός συνέχειας, ενώ παράλληλα πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16». Είχε δοκάρι στο 90+3’ για την ισοφάριση ο Τζέκο, με τους Βόσνιους να φωνάζουν δικαιολογημένα καθώς τους ακυρώθηκε –λανθασμένα- γκολ για οφσάιντ στο 21’.

Η Νιγηρία υποχρέωσε τη Βοσνία σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Μουντιάλ, με την ίδια να κάνει παράλληλα μεγάλο βήμα για την πρόκριση, καθώς έφτασε τους 4 βαθμούς και απειλεί την Αργεντινή ακόμα και για την πρώτη θέση.

Οι πρωταθλητές Αφρικής ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Οντεμβίγκι στο 7’ αλλά και με δύο σουτ των Μίκελ (11’) και Ονάζι (14’). Παρόλα αυτά στο 21’ ο Τζέκο κατάφερε να σκοράρει για τους Βόσνιους μετά από ασίστ του Μισίμοβιτς, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Μουντιάλ 2014: Απέκλεισε τη Βοσνία η Νιγηρία (video)
Τρία λεπτά μετά ο Βόσνιος επιθετικός απείλησε ξανά, με τον Ενιεάμα να του λέει «όχι» και στο 29’ η Νιγηρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Οντεμβίγκι έπειτα από ασίστ του Εμενίκε.

Στην επανάληψη, η Νιγηρία είχε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, απειλώντας με τους Εμενίκε στο 61' και Ονάζι στο 81’, με τη Βοσνία από την πλευρά της να μην ανησυχούσε την εστία των Αφρικανών.

Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις, ο Τζέκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, σημαδεύοντας με σουτ το δοκάρι του Ενιεάμα, με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ της Νιγηρίας να μείνει μέχρι το φινάλε και οι Βόσνιοι να μένουν εκτός συνέχειας.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Αργεντινή 6
2. Νιγηρία 4
3. Ιράν 1
4. Βοσνία 0

Τελευταία αγωνιστική (25/6, 19:00)

Νιγηρία – Αργεντινή

Βοσνία - Ιράν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.