Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Λύτρωσε την Αργεντινή ο Μέσι (video)

Μουντιάλ 2014: Λύτρωσε την Αργεντινή ο Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2014 23:59
Με γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 90+1’, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 το μαχητικό Ιράν και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16», ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την εμφάνιση της.

Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις και τον Ρομέρο να πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις, η Αργεντινή κατάφερε να κερδίσει με 1-0 το Ιράν και να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ.

Παρόλα αυτά η «αλμπισελέστε» προβλημάτισε με την εμφάνιση της, καθώς δυσκολευόταν να βρει λύσεις απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Ιράν το οποίο έκλεισε τους χώρους με αποτέλεσμα η ομάδα του Σαμπέγια να είχε μόνο δύο καλές στιγμές με τους Ιγκουαΐν και Αγουέρο.

Στην επανάληψη, η Αργεντινή δεν κατάφερε να βρει τη λύση, με το Ιράν μάλιστα να είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αρχικά στο 53’ με κεφαλιά του Ρέζα και στο 67’ με κεφαλιά του Ντεζάγκα, με τον Ρομέρο να αποκρούει σωτήρια.

Τα λεπτά περνούσαν και οι Ιρανοί πίστευαν ολοένα και περισσότερο σε ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μέσι με όμορφο σουτ, χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή η οποία έκανε το 2x2 στον 6ο όμιλο και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ.

Αργεντινή: Ρομέρο, Γκαράι, Σαμπαλέτα, Γκάγκο, Ντι Μαρία (90’+3’ Μπίλια), Ιγκουαΐν (77’ Παλάσιο), Μέσι, Μαστσεράνο, Ρόχο, Φ. Φερνάντες, Αγουέρο (77’ Λαβέτσι)

Ιράν: Χαγκιγκί, Χαΐ Σαφί (88’ Ρ. Χαγκιγκί), Χοσεϊνί, Αμιρχοσεΐν, Νεκουνάμ, Μασούντ (76’ Χεϊνταρί), Αντρανίκ, Μονταζέρι, Ρέζα, Ντετζάγκα (85’ Αλιρεζά), Μέχρνταντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.