Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Χαμός στη βαθμολογία

Σέριε Α: Χαμός στη βαθμολογία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 03:00
Μεγάλο ενδιαφέρον στην Ιταλική Σέριε Α, μιας και η «γκέλα» της πρωτοπόρου Γιουβέντους η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Πάρμα, έδωσε την ευκαιρία σε Λάτσιο και Νάπολι να μειώσουν σε -3 και -5 αντίστοιχα.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με ρυθμό, η Πάρμα δεν το έβαλε κάτω, κοιτάζοντας στα ίσα τους «μπιανκονέρι» και με την εξαιρετική της άμυνα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Γιουβέντους τελικώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52’ με εκτέλεση φάουλ του Πίρλο η οποία βρήκε στον Μπιαμπιάνι και κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο ο Σανσόνε στο 78’ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, αναγκάζοντας την «μεγάλη κυρία» σε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών.

Αυτό δεν θα μπορούσαν να μην το εκμεταλευτούν, Λάτσιο και Νάπολι, με την πρώτη να κερδίζει με 2-0 την Αταλάντα (67’ Φλοκάρι, 77’ αυτ. Μπρίβιο) σε ένα κακό παιχνίδι, ενώ οι «παρτενοπέι» πήραν άνετη νίκη με 3-0 απέναντι στην Παλέρμο (30’ Μάτζιο, 34’ Ινλέρ, 73’ Ινσίγκνε).

Έμειναν πίσω Μίλαν και Ρόμα


Σέριε Α: Χαμός στη βαθμολογία
Δεν κατάφερε απέναντι στην Σαμπντόρια η Μίλαν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην Γένοβα. Από την άλλη η Ρόμα ηττήθηκε στην Σικελία από την Κατανία με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γκόμεζ στο 61’, με τους «Ρωμαίους» να χάνουν έτσι έδαφος στο «κυνήγι» των Ευρωπαϊκών θέσεων.

Στα άλλα παιχνίδι, η Ουντινέζε κέρδισε με 3-1 την Φιορεντίνα, η Τορίνο την Σιένα με 3-2 ενώ η Κάλιαρι την Τζένοα με 2-1.

Τα αποτελέσματα


Τορίνο – Σιένα 3-2

Κάλιαρι – Τζένοα 2-1

Κατάνια – Ρόμα 1-0

Λάτσιο – Αταλάντα 2-0

Πάρμα – Γιουβέντους 1-1

Ουντινέζε – Φιορεντίνα 3-1

Νάπολι – Παλέρμο 3-0

Σαμπντόρια – Μίλαν 0-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.