Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά «καμπάνα»  σε Μπαλοτέλι

Βαριά «καμπάνα» σε Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2013 19:12
Βαριά πληρώνει την αδυναμία του να... συγκρατεί τα νεύρα του ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών, εξαιτίας της λεκτικής επίθεσης που έκανε στον επόπτη γραμμής στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια με Νάπολι και Γιουβέντους αλλά και τον αγώνα με την Κατάνια.

Ο Ιταλός επιθετικός μετά τη λήξη του αγώνα των «ροσονέρι» με τη Φιορεντίνα (2-2), απευθύνθηκε εμφανώς εκνευρισμένος στον επόπτη γραμμής, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Τι στον π….. κοιτάς» τη στιγμή που ο «Super Mario» βρίσκονταν σε αψιμαχία με τον γκολκίπερ της Φιορεντίνα, Βιβιάνο.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε ατιμώρητο από την αθλητική δικαιοσύνη, η οποία του έριξε «καμπάνα» τριών αγωνιστικών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων της Μίλαν για τις αναμετρήσεις με Νάπολι (θα το έχανε ούτως ή άλλως λόγω καρτών), Γιουβέντους και Κατάνια.

Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι εφέσιμη και η Μίλαν γνωστοποίησε πως θα κινηθεί για την μείωση της τιμωρίας του 22χρονου επιθετικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.