Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Αποκλείστηκε η Ισπανία (video)

Μουντιάλ 2014: Αποκλείστηκε η Ισπανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2014 23:53
Η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία έμεινε εκτός Μουντιάλ! Με γκολ των Βάργκας (20’) και Αράνγκιζ (43’), η Χιλή κέρδισε με 2-0 τους Ισπανούς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας παράλληλα τους «φούριας ρόχας» εκτός συνέχειας!

Μια ιστορική νίκη πανηγύρισε η Χιλή, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ισπανία, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ και άφησε την ομάδα του Ντελ Μπόσκε εκτός συνέχειας, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα επικό σερί τριών νικηφόρων μεγάλων διοργανώσεων (Euro 08, Μουντιάλ 10, Euro 12) που είχαν οι «φούριας ρόχας».

Από τα πρώτα λεπτά η Χιλή έβαλε δύσκολα στην Ισπανία, καθώς κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και με συνεχόμενο πρέσινγκ δεν επέτρεπε στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Η πρώτη ευκαιρία της Ισπανίας ήρθε στο 16ο λεπτό με σουτ του Αλόνσο που απόκρουσε ο Μπράβο και τέσσερα λεπτά μετά η Χιλή κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Αράνγκις να δίνει στον Βάργκας και αυτός «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Σαμπάολι.

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους, η Χιλή έλεγχε απόλυτα το ρυθμό, καθώς η Ισπανία δεν μπορούσε να βρει λύσεις και να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και τελικώς στο 43’ ο Αράνγκις έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Χιλιανούς, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας.

Στην επανάληψη η Ισπανία πίεσε για να επιστρέψει στο παιχνίδι και στο 53΄έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Μπουσκέτς να αστοχεί από ένα μέτρο! Στη συνέχεια η Χιλή «πάγωσε» το ρυθμό, ώσπου ο νεοεισελθόντας Καθόρλα κατάφερε να απειλήσει με δύο σουτ στο 80’ και στο 88’, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τον Μπράβο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ινιέστα στο 84’.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και έτσι η Χιλή έστειλε στο… σπίτι της την πρωταθλήτρια Ισπανία και θα παίξει την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ολλανδία για την 1η θέση του ομίλου!

Βαθμολογία 2ου ομίλου:

1. Ολλανδία 6
2. Χιλή 6
-----------------
3. Ισπανία 0
4. Αυστραλία 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Αυστραλία – Ισπανία (23/6, 19:00)

Ολλανδία – Χιλή (23/6, 19:00)

Τα γκολ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.