Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Πήραν εκδίκηση οι ΗΠΑ (video)

Μουντιάλ 2014: Πήραν εκδίκηση οι ΗΠΑ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2014 03:08
Εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στη φάση των «16» από τη Γκάνα στο Μουντιάλ του 2010 πήραν οι ΗΠΑ, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 της αφρικανικής ομάδας χάρη στα τέρματα των Ντέμπσει (1’) και Μπρουκς (86’) με την ομάδα του Άπια να ισοφαρίζει προσωρινά στο 82’ με τον Α. Αγιού.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας οι ΗΠΑ, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 της Γκάνας και θα κυνηγήσουν την πρόκριση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Γερμανία και Πορτογαλία.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ντέμπσει κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στις ΗΠΑ πετυχαίνοντας το 5ο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Μουντιάλ!

Στη συνέχεια η Γκάνα προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στην εστία των ΗΠΑ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η αφρικανική ομάδα ανέβασε ρυθμό, απειλώντας για την ισοφάριση με σουτ του Μουντάρι στο 55’ και με δύο κεφαλιές του Γκιαν (56΄, 58’), ώσπου στο 83΄ο Αντρέ Αγιού κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα.

Ωστόσο, στο 86’ ο Μπρουκς με κεφαλιά κατάφερε να ξαναδώσει το προβάδισμα για τις ΗΠΑ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα του Κλίνσμαν.

Γκάνα: Κουαρασέι, Ασαμόα, Μπόι, Μενσά, Οπάρε, Μουντάρι, Ραμπιού (71’ Εσιέν), Ατσού (78’ Αντομα), Τζ. Αγιού (59’ Κ. Π. Μπόατενγκ), Α. Αγιού, Γκιάν

Η.Π.Α: Χάουαρντ, Τζόνσον, Κάμερον, Μπίσλερ (46΄Μπρουκς), Μπίσλεϊ, Μπέκερμαν, Μπεντόγια (77’ λ.τ. Ζούσι), Τζόουνς, Μπράντλεϊ, Αλντιντορ (23’ λ.τ Γιόχανσον), Ντέμπσεϊ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.