Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε η Αργεντινή (video)

Μουντιάλ 2014: Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 02:59
Με τον Κολάσινατς να πετυχαίνει το πιο γρήγορο αυτογκόλ στην ιστορία του Μουντιάλ (3’) και τον Μέσι να σκοράρει μετά από οχτώ χρόνια στο θεσμό (65’) η Αργεντινή νίκησε με 2-1 την Βοσνία και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο, αν και δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Μείωσαν στο 85’ με τον Ιμπίσεβιτς οι Βόσνιοι.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βοσνία μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Αργεντινή, ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Λιονέλ Μέσι η οποία εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τη Βοσνία η οποία μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Κολάσινατς (το πιο γρήγορο στην ιστορία του θεσμού), καθώς μετά από φάουλ του Μέσι, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπέγκοβιτς.

Μουντιάλ 2014: Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε η Αργεντινή (video)
Ωστόσο η Βοσνία δεν πτοήθηκε και είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα και έψαξε την ισοφάριση, απειλώντας στο 13’ με τον Χαϊροβιτς και στο 33’ με τον Τζέκο, ενώ η μεγαλύτερη της στιγμή ήταν στο 44’, με τον Ρομέρο να αποκρούει εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Λούλιτς.

Η άσχημη εικόνα της Αργεντινής ανάγκασε τον Σαμπέγια να μετατρέψει το 5-3-2 σε 4-4-2 στο ημίχρονο, βάζοντας τους Γκάγκο και Ιγκουαΐν στη θέση των Καμπανιάρο και Μάξι, με την «αλμπισελέστε» να ανεβάζει ρυθμό και να καταφέρνει να πετύχει δεύτερο τέρμα στο 65’ με το δεύτερο γκολ του Μέσι στο Μουντιάλ (και πρώτο μετά από οχτώ χρόνια).

Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Ιγκουαΐν και αφού απέφυγε δύο αμυντικούς, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα της Βοσνίας, με την μπάλα να ακουμπάει λίγο και στο πόδι του Μούιτζα.

Παρά το 2-0, η Βοσνία δεν τα παράτησε και στο 85’ επέστρεψε στο παιχνίδι, με τον Ιμπίσεβιτς που είχε περάσει στον αγώνα στο δεύτερο μέρος, να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της χώρας του στο Μουντιάλ.

Ωστόσο η Βοσνία δεν κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα η Αργεντινή να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Αργεντινή: Ρομέρο, Γκαράι, Ρόχο, Φερνάντεζ, Καμπανιάρο (46’ Γκάγκο), Ζαμπαλέτα, Ντι Μαρία, Μάξι Ροντρίγκεζ (46’ Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Αγουέρο (87’ Μπίλια), Μέσι

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Μπίτσακσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (74’ Μεντούγιναν), Τζέκο, Μούιτζα (69’ Ιμπίσεβιτς), Λούλιτς, Χαΐροβιτς (71’ Βίσκα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.