Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Με Μπενζεμά και… τεχνολογία γραμμής η Γαλλία (video)

Μουντιάλ 2014: Με Μπενζεμά και… τεχνολογία γραμμής η Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2014 00:00
Με δύο γκολ του Μπενζεμά (45’ πεν., 72’) και ένα αυτογκόλ του Βαγιαδάρες (48’) στο οποίο χρειάστηκε η τεχνολογία γραμμής, η Γαλλία κέρδισε με 3-0 την Ονδούρα και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ. Αποβλήθηκε στο 43’ ο Παλάσιος, δύο δοκάρια είχαν οι Γάλλοι στο πρώτο μέρος.

Η Γαλλία δεν έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς οι «τρικολόρ» κέρδισαν με 3-0 την Ονδούρα και πήραν την πρώτη τους νίκη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πιάνοντας την Ελβετία στην κορυφή του 5ου ομίλου.

Πρωταγωνιστής της γαλλικής ομάδας ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (45΄πεν., 72’), ενώ από δική του προσπάθεια ήρθε το αυτογκόλ του τερματοφύλακα, Βαγιαδάρες (48’) στο οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η τεχνολογία γραμμής για να επικυρώσει το γκολ.

Η Γαλλία πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 15’ είχε δοκάρι με σουτ του Ματουιντί, με τον Βαγιαδάρες να αποκρούσει και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Οι «τρικολόρ» είχαν νέο δοκάρι στο 23’ με κεφαλιά του Γκριεζμάν, ενώ τρία λεπτά μετά σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους Πογκμπά και Παλάσιος, καθώς ο Ονδουριανός πάτησε τον αντίπαλό του, ο οποίος απάντησε, με τον διαιτητή να βγάζει κίτρινες.

Μουντιάλ 2014: Με Μπενζεμά και… τεχνολογία γραμμής η Γαλλία (video)
Οι δύο άσοι ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 43ο λεπτού, καθώς ο Παλάσιος έσπωξε τον Πογκμπά στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι, αποβαλόντας μάλιστα τον παίκτη της Ονδούρας.

Ο Μπενζεμά ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για τη Γαλλία, ενώ ο ίδιος στις αρχές του δεύτερου μέρους σημάδεψε το δοκάρι του Βαγιαδάρες, με τη μπάλα να χτυπάει στον γκολκίπερ και να περνάει τη γραμμή όπως έδειξε η τεχνολογία γραμμής η οποία αποδείχθηκε χρήσιμη για πρώτη φορά σε Μουντιάλ!

Η Ονδούρα παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφερε να αντιδράσει και τελικώς στο 72’ ο Μπενζεμά με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που φέρνει τη Γαλλία στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου, μαζί με την Ελβετία.

Γαλλία: Γιορίς, Εβρά, Βαράν, Σακό, Ντεμπισί, Καμπάιγ (65’ Μαβουμπά), Ματουιντί, Πογκμπά (57’ Σισοκό), Γκριεζμάν, Βαλμπουενά (77’ Ζιρού), Μπενζεμά

Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Ιζαγκίρε, Φιγκερόα, Μπερνάρντες (46’ Ο. Τσάβες), Μπέκελες, Γκαρίδο, Ο. Παλάσιος, Εσπινόσα, Ναχάρ (58’ Κλάρος), Μπένγκτσον (46’ Γκαρσία), Κόστλι

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Γαλλία 3
2. Ελβετία 3
3. Ισημερινός 0
4. Ονδούρα 0

Επόμενη αγωνιστική


Ελβετία – Γαλλία (20/6, 22:00)

Ονδούρα – Ισημερινός (21/6, 1:00)

Τα γκολ:




Το πρώτο γκολ σε Μουντιάλ που κρίθηκε από την τεχνολογία γραμμής:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.