Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Πήρε το ντέρμπι η Ιταλία (video)

Μουντιάλ 2014: Πήρε το ντέρμπι η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2014 02:59
Η Ιταλία με γκολ των Μαρκίσιο (35’) και Μπαλοτέλι (50’) ήταν η μεγάλη νικήτρια (2-1) στο ευρωπαϊκό ντέρμπι του 4ου ομίλου με την Αγγλία, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ. Ισοφάρισε προσωρινά στο 37’ ο Στάριτζ για την ομάδα του Χότζον, η οποία είχε ευκαιρίες για το 2-2 και πλέον θα παίξει «τελικό» με την Ουρουγουάη την επόμενη αγωνιστική.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, η Ιταλία πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αγγλία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους «16», την ώρα που οι Άγγλοι έμειναν τελευταίοι μαζί με την Ουρουγουάη που ηττήθηκε νωρίτερα με 3-1 από την Κόστα Ρίκα.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα, με την Αγγλία να απειλεί αρχικά με σουτ των Στέρλινγκ (4’) και Χέντερσον (6’) και την Ιταλία να απαντάει με τους Μαρκίζιο (19’) και Μπαλοτέλι (23’).

Μουντιάλ 2014: Πήρε το ντέρμπι η Ιταλία (video)
Τελικώς στο 35’ μετά από ωραία προσποίηση του Πίρλο, ο Μαρκίζιο έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ για το 1-0 της Ιταλίας! Ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα για την Αγγλία και συγκεκριμένα στο 37’, με τον Ρούνει να βγάζει στον Στάριτζ και αυτός από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για τα «λιοντάρια».

Η Ιταλία θα μπορούσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Τζαγκιέλκα να διώχνει στη γραμμή την λόμπα του Μπαλοτέλι στις καθυστερήσεις, ενώ αμέσως μετά ο Καντρέβα σημάδεψε το δοκάρι της Αγγλίας.

Το γκολ ήρθε τελικά στην επανάληψη για τους Ιταλούς, με τον Καντρέβα να βγάζει ωραία σέντρα στον Μπαλοτέλι και αυτός με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1 στο 50ο λεπτό για την ομάδα του Πραντέλι.

Στη συνέχεια η Αγγλία προσπάθησε να απαντήσει και είχε κάποιες καλές στιγμές, με τον Ρούνει να αστοχεί ανενόχλητος στο 62’ από πλεονεκτική θέση, ενώ λίγο αργότερα ο Σιρίγκου απόκρουσε ωραίο σουτ του Μπάρκλει.

Ωστόσο η «σκουάντρα ατζούρα» άντεξε την πίεση και στο φινάλε παραλίγο να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα», με τον Πίρλο να σημαδεύει το δοκάρι στις καθυστερήσεις με εκτέλεση φάουλ.

Έτσι η Ιταλία «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του 4ου ομίλου με τρεις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα που κέρδισε νωρίτερα την Ουρουγουάη με 3-1. Στον αντίποδα, οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν την «σελέστε» σε παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τελικό για τις δύο ομάδες.

Αγγλία : Χαρτ, Μπέινς, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Τζόνσον, Τζέραρντ, Χέντερσον (73’ Γουίλσιρ), Γουέλμπεκ (61’ Μπάρκλεϊ), Στέρλινγκ, Ρούνεϊ, Στάριτζ

Ιταλία: Σιρίγκου, Κιελίνι, Παλέτα, Μπαρτσάλι, Νταρμιάν, Πίρλο, Βεράτι (56’ Μότα), Μαρκίσιο, Ντε Ρόσι, Καντρέβα, Μπαλοτέλι (73’ Ιμόμπιλε)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Κόστα Ρίκα 3
2. Ιταλία 3
3. Αγγλία 0
4. Ουρουγουάη 0

Η επόμενη αγωνιστική:


Ουρουγουάη – Αγγλία (19/6, 22:00)
Ιταλία – Κόστα Ρίκα (20/6, 19:00)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.