Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Νίκη με ανατροπή για Ακτή Ελεφαντοστού (video)

Μουντιάλ 2014: Νίκη με ανατροπή για Ακτή Ελεφαντοστού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2014 06:00
Με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (64’ Μπόνι, 66’ Ζερβίνιο), η Ακτή Ελεφαντοστού κέρδισε με 2-1 την Ιαπωνία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, πιάνοντας την Κολομβία στην κορυφή του 3ου ομίλου. Προηγήθηκαν με τον Χόντα (16’) οι Ιάπωνες.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ έκανε η Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία κέρδισε με 2-1 την Ιαπωνία, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε δύο λεπτά, με την ανατροπή να γίνεται μάλιστα αμέσως μετά την είσοδο του Ντρογκμπά στο παιχνίδι!

Η Ιαπωνία ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετικό σουτ του Χόντα στο 16’, ενώ δημιούργησε φάσεις και για δεύτερο γκολ, με τον γκολκίπερ της Ακτής, Μπαρί να αποκρούει τα σουτ των Ουτσίντα (21’) και Χόντα (22’).

Από την πλευρά της η Ακτή δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν μπορούσε να βρει τρόπους για να διασπάσει την ιαπωνική άμυνα.

Μουντιάλ 2014: Νίκη με ανατροπή για Ακτή Ελεφαντοστού (video)
Ωστόσο στην επανάληψη, η αφρικανική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε δύο λεπτά, με τον Ντρογκμπά να περνάει στο παιχνίδι στο 62’ δίνοντας αμέσως «φτερά» στους συμπαίκτες του.

Και αυτό διότι στο 64’ μετά από σέντρα του Οριέ, ο Μπόνι ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, ενώ δύο λεπτά μετά ύστερα από νέα σέντρα του Οριέ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Άρσεναλ, ο Ζερβίνιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφαλιά, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή για την Ακτή, η οποία εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τα αμυντικά προβλήματα της Ιαπωνίας.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι Ιάπωνες δεν κατάφεραν να απαντήσουν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα, μένοντας έτσι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου, μαζί με την Ελλάδα, την οποία αντιμετωπίζει την 2η αγωνιστική.

Στον αντίποδα, η Ακτή έπιασε στην κορυφή την Κολομβία, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την ερχόμενη Πέμπτη για την πρώτη θέση.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Μποκά (75' λ.τρ. Ντιακπά), Ζοκορά, Μπαμπά, Οριέ, Γιάγια Τουρέ, Ντιε (62' Ντρογκμπά), Τιοτέ, Ζερβίνιο, Καλού, Μπόνι (88' Για Κονάν)

Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Χόντα, Ναγκατόμο, Μορισίγκε, Οκαζάκι, Καγκάβα (86' Κακιτάνι), Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (54' Εντό), Οσάκο (67' Οκούμπο), Γιοσίντα

3ος όμιλος


1. Κολομβία 3
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3
3. Ιαπωνία 0
4, Ελλάδα 0

Επόμενη αγωνιστική:


Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού (19/6, 19:00)

Ελλάδα - Ιαπωνία (20/6, 1:00)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.