Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χαάλ: «Το γκολ του Φαν Πέρσι άλλαξε τα πάντα»

Φαν Χαάλ: «Το γκολ του Φαν Πέρσι άλλαξε τα πάντα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2014 03:39
Ευτυχισμένος για τη μεγάλη νίκη της Ολλανδίας αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος δήλωσε πως το καταπληκτικό γκολ του Φαν Πέρσι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου άλλαξε όλο το ματς.

Η μεγάλη και ιστορική νίκη της Ολλανδίας με 5-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία δεν θα μπορούσε να μην άφηνε ικανοποιημένο τον τεχνικό των «οράνιε», Λουίς Φαν Χαάλ ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να πετάει στα σύννεφα:

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοιο σκορ. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι. Θα μπορούσε να ήταν 6-1 ή περισσότερο. Όμως αν δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Αυστραλία, αυτή νίκη δεν θα έχει αξία. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα», δήλωσε ο Φαν Χαάλ και στάθηκε στο γκολ του Φαν Πέρσι που έφερε την ισοφάριση:

«Η Ισπανία προηγήθηκε με ένα πέναλτι-δώρο, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Ο Ρόμπιν ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ και αυτό το τέρμα άλλαξε τα πάντα. Στη συνέχεια παίξαμε επιθετικά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.