Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη η Χιλή (video)

Μουντιάλ 2014: Αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη η Χιλή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2014 03:00
Παρότι αγχώθηκε αρκετά απέναντι στην Αυστραλία, η Χιλή κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ. Σάντσες (12’), Βαλντίβια (14’) και Μποσεζούρ (90+2’) τα γκολ των Χιλιανών, μείωσε στο 35’ για την Αυστραλία ο Κέιχιλ, με τα «καγκουρό» να είχαν κάποιες καλές στιγμές για την ισοφάριση.

Αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ με τους Σάντσες (12’), Βαλντίβια (14’), η Χιλή δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις απέναντι στην Αυστραλία η οποία μείωσε στο 35’ με κεφαλιά του Κέιχιλ και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αγχώνοντας αρκετά τους Χιλιανούς παίκτες οι οποίοι τελικώς «σφράγισαν» τη νίκη (3-1) στις καθυστερήσεις με ωραίο σουτ του Μποσεζούρ (90+2’)

Η ομάδα του Σαμπάολι είχε πρωταγωνιστή τον Σάντσες, καθώς ο άσος της Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 12’ ενώ ο ίδιος έδωσε δύο λεπτά μετά την ασίστ στον Βαλντίβια ο οποίος με τρομερό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Μουντιάλ 2014: Αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη η Χιλή (video)
Ωστόσο οι Χιλιανοί έδειξαν ευάλωτοι στο ψηλό παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Αυστραλία η οποία μείωσε στο 35’ με κεφαλιά του Κέιχιλ, ενώ στην επανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, με τον Μπρεσιάνο να πιάνει ωραίο σουτ στο 56’, ωστόσο ο Μπράβο απόκρουσε εντυπωσιακά.

Στη συνέχεια η ομάδα του Ποστέκογλου δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και γλίτωσε το 3-1 στο 61’ με τον Γουίλκινσον να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή, έπειτα από το πλασέ του Βάργκας.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Χιλή είχε τον έλεγχο, ωστόσο εμφανίστηκε αγχωμένη κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι της καθώς οδηγήθηκε σε αρκετές βεβιασμένες ενέργειες που δεν έφερναν αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά η «Ρόχα» δεν το πλήρωσε και στις καθυστερήσεις, ο Μποσεζούρ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που επέτρεψε στη Χιλή να «σφραγίσει» τη νίκη και να πιάσει στην κορυφή την Ολλανδία με τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:


Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ (60' Φελίπε Γκουτιέρες), Βαλδίβια (68' Μποσεζούρ), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (88' Πινίγια).

Αυστραλία: Ράιαν, Φράνιτς (49' ΜακΓκάουαν), Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντάβιντσον, Μίλιγκαν, Τζέντινακ, Μπρεσιάνο (78' Τροΐζι), Όαρ (69' Χάλοραν), Λέκι, Κέιχιλ.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ολλανδία 3
2. Χιλή 3
3. Ισπανία 0
4. Αυστραλία 0

Επόμενη αγωνιστική:


Αυστραλία – Ολλανδία (18/6, 19:00)

Ισπανία – Χιλή (18/06, 22:00)

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.