Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Διέλυσε την Ισπανία η Ολλανδία (video)

Μουντιάλ 2014: Διέλυσε την Ισπανία η Ολλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2014 23:54
Δεν ξανάγινε! Με πρωταγωνιστές τους Φαν Πέρσι (44', 72') και Ρόμπεν (53', 80'), η Ολλανδία διέλυσε με 5-1 την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία και πήρε «γλυκιά» εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2010. Προηγήθηκαν με πέναλτι-«φάντασμα» του Αλόνσο (27’) οι Ισπανοί, σκόραρε και ο Ντε Φράι (65’), με το γκολ να μην έπρεπε να μετρήσει.

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, η Ολλανδία έκανε… πλάκα στην Ισπανία την οποία διέλυσε με 5-1, παίρνοντας μια ιστορική νίκη με αποτέλεσμα να κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο δεύτερο όμιλο.

Μεγάλη εμφάνιση από τους Φαν Πέρσι και Ρόμπεν οι οποίοι πρόσφεραν όμορφα γκολ, με τον δεύτερο μάλιστα να είχε χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει χατ-τρικ.

Οι Ισπανοί πήραν προβάδισμα στο 27’ με πέναλτι-«φάντασμα» του Αλόνσο που κέρδισε ο Ντιέγκο Κόστα και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 43’ με τον Σίλβα για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Μουντιάλ 2014: Διέλυσε την Ισπανία η Ολλανδία (video)
Και κάπου εκεί όλα άρχιζαν να αλλάζουν, με τον Φαν Πέρσι να ισοφαρίζει στο 44’ με κεφαλιά-«ψαράκι» στην κίνηση μετά από βαθιά μπαλιά του Μπλίντ και στην επανάληψη οι «οράνιε» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκολ!

Στο 53’ ο Ρόμπεν, μετά από νέα μπαλιά του Μπλίντ, ολοκλήρωσε με ωραία ενέργεια την ανατροπή για τους Ολλανδούς, ενώ στο 65’ ο Ντε Φράι με κεφαλιά «έγραψε» το 3-1 αν και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Φαν Πέρσι στον Κασίγιας.

Στο 72΄ο Ισπανός γκολκίπερ υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα, επιτρέποντας στον Φαν Πέρσι να «γράψει» το 4-1, ενώ στο 80’ ο Ρόμπεν αφού πέρασε τον Ράμος και ύστερα τον Κασίγιας, διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την Ολλανδία η οποία είχε ευκαιρίες και για 6ο τέρμα!

Στον αντίποδα, «βαριά» ήττα από την πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία η οποία εμφάνισε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να καλείται να αλλάξει πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Ισπανία: Κασίγιας, Άλμπα, Ράμος, Πικέ, Αθπιλικουέτα, Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο (63’ Πέδρο), Τσάβι, Σίλβα (78’ Φάμπρεγας), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα (63’ Τόρες)

Ολλανδία: Σίλεσεν, Ίντι, Φλάαρ, Ντε Φράι, Γιάνμαατ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Ντε Γκούζμαν (62’ Βάιναλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (79’ Λενς)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.