Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» ξανά το «Όλντ Τράφορντ» η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» ξανά το «Όλντ Τράφορντ» η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2013 00:13
Με το υπέροχο γκολ του Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» την γειτόνισσα Γιουνάιτεντ παίρνοντας μεγάλη νίκη γοήτρου, καθώς το πρωτάθλημα έχει ήδη «βαφτεί» «κόκκινο».

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Μίλνερ (52’) και Αγκουέρο (78’), με τον Κομπανί να ισοφαρίζει με αυτογκόλ σε 1-1 στο 59’.

Έτσι, μετά το περσυνό 1-6, οι «πολίτες» έφυγαν ξανά με το «διπλό» από την έδρα της Γιουνάιτεντ, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή στους 12 βαθμούς, ωστόσο μόνο με θαύμα μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» ξανά το «Όλντ Τράφορντ» η Σίτι
Με το +15 να χωρίζει τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ από την κορυφή, 7 αγώνες πριν το φινάλε, το γειτονικό ντέρμπι είχε μόνο χαρακτήρα… γοήτρου. Έτσι οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πιο απελευθερωμένες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο ρυθμό του αγώνα να ήταν καταιγιστικός.

Οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες, με την Σίτι να βρίσκονταν συνεχώς έξω από τα καρέ των γηπεδούχων, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στους «κόκκινους διαβόλους», με τον Ράφαελ να σημαδεύει την συμβολή των δοκαριών του Χαρτ.

Στο δεύτερο μέρος οι «πολίτες» εμφανίστηκαν πιο παθιασμένοι και τελικώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 51ο λεπτό ύστερα από λάθος του Γκίγκς, με τον Μίλνερ να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε στον Τζόουνς και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Ωστόσο η ισοφάριση ήρθε 7 λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, με τον Τζόουνς να πιάνει την κεφαλιά η οποία κόντραρε στον Κομπανί και ο Βέλγος αμυντικός την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 στο 59΄.

Μετά την ισοφάριση, η Γιουνάιτεντ βρήκε ρυθμό και έψαξε το δεύτερο γκολ, ωστόσο η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή και τελικώς ο Αγκουέρο με τρομερή ατομική ενέργεια, ξεπερνώντας όλη την άμυνα των γηπεδούχων, έφερε το γκολ για την Σίτι, με τον Αργεντινό φορ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 78΄, «παγώνοντας» το «Όλντ Τράφροντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.