Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόβατς: «Εάν αυτό ήταν πέναλτι, ας παίξουμε μπάσκετ…»

Κόβατς: «Εάν αυτό ήταν πέναλτι, ας παίξουμε μπάσκετ…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2014 01:41
Με σκληρά λόγια για τον Ιάπωνα διαιτητή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Κροατίας, Νίκο Κόβατς για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της οικοδέσποινας Βραζιλίας στη νίκη της «σελεσάο» με 3-1 επί της ομάδας του.

Σφοδρή επίθεση στον διαιτητή της πρεμιέρας του Μουντιάλ ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία (3-1) εξαπέλυσε μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός των φιλοξενούμενων, Νίκο Κόβατς.

Ο Κροάτης τεχνικός αναφέρθηκε στο πέναλτι που επέτρεψε στη Βραζιλία να γυρίσει το σκορ, κάνοντας λόγο για απόφαση-ντροπή και πως εάν ξεκινάει έτσι η διοργάνωση, καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους:

«Εάν αυτό ήταν πέναλτι, τότε θα πρέπει να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο. Ας παίξουμε μπάσκετ… Είναι ντροπή! Δεν υπήρχε κανένας σεβασμός για την Κροατία. Εάν ξεκινάει έτσι το Παγκόσμιο Κύπελλο τότε καλύτερα να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτια μας.

Οι παίκτες μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση τους και είναι τιμή μου που είμαι προπονητής τους. Προηγηθήκαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και πιστεύω πως με αυτή την απόδοση θα περάσουμε στην επόμενη φάση
» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόβατς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.