Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Με Νειμάρ και... διαιτησία η Βραζιλία (video)

Μουντιάλ 2014: Με Νειμάρ και... διαιτησία η Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2014 00:58
Με δύο γκολ του Νειμάρ (29’, 71’ πεν.) και ένα του Οσκάρ στις καθυστερήσεις (90+1’), η Βραζιλία κέρδισε με 3-1 την Κροατία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο θεσμό, ωστόσο οι Κροάτες δικαιούνται να φωνάζουν για το αυστηρό πέναλτι που επέτρεψε στους Βραζιλιάνους να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μαρσέλο (11’) οι φιλοξενούμενοι

Η Βραζιλία μπορεί να επικράτησε με 3-1 της Κροατίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ωστόσο δεν κέρδισε και τις εντυπώσεις, καθώς δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων και τελικώς χρειάστηκε ένα σφύριγμα του Ιάπωνα διαιτητή για να πάρει τη νίκη…

Οι Κροάτες έκλεισαν από το ξεκίνημα τους χώρους, ήταν οι πρώτοι που απείλησαν στο 7’ με κεφαλιά του Όλιτς και στο 11’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με αυτογκόλ του Μαρσέλο ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μουντιάλ 2014: Με Νειμάρ και... διαιτησία η Βραζιλία (video)
Η Βραζιλία προσπάθησε να αντιδράσει, είχε καλή στιγμή με σουτ του κορυφαίου του αγώνα, Οσκάρ στο 22’ και τελικώς στο 29’ ο Νειμάρ με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Στην επανάληψη, η Κροατία προσπάθησε να «παγώσει» στο ρυθμό και είχε «μπλοκάρει» τη Βραζιλία, η οποία δυσκολευόταν να απειλήσει, ωστόσο τη λύση έδωσε ο διαιτητής Νισιμούρα ο οποίος είδε πέναλτι πάνω στον Φρεντ μετά από κράτημα του Λόβρεν και επέτρεψε στον Νειμάρ να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 71’ από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα των Σίλντενφελντ-Πράνιτς (δεν αγωνίστηκαν) προσπάθησε στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης και είχε καλή στιγμή με σουτ του Πέρισιτς στο 90’, ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Οσκάρ διαμόρφωσε με ωραίο σουτ το τελικό 3-1 για τη Βραζιλία.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ντάνι Άλβες, Γκουστάβο, Παουλίνιο (63’ Ερνάνες), Όσκαρ, Χουλκ (68’ Μπερνάρντ), Νεϊμάρ (88’ Ραμίρες), Φρεντ

Κροατία: Πλετίκοσα, Βερσάλικο, Λόβρεν, Τσόρλουκα, Σρνα, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κόβατσιτς (61’ Μπρόζοβιτς), Όλιτς, Γέλαβιτς (78’ Ρέμπιτς)

Τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.