Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν:  Στο +18 με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο +18 με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 00:55
Με τον Μέσι να πετυχαίνει το πρώτο και να μοιράζει τα άλλα δύο, η Μπαρτσελόνα έφυγε με το «τρίποντο» από το «Ροσαλέντα» της Μάλαγα με το τελικό 3-1, αυξάνοντας την διαφορά της στο +18 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα η ομάδα του Βιλανόβα κατάφερε να σκοράρει για 37ο σερί ματς, σπάζοντας ρεκόρ το οποίο είχε η ίδια.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, οι «καταλανοί» ήταν ουσιαστικοί, με τον Αργεντινό σταρ να ανοίγει το σκορ στο 27’, σκοράροντας για 9ο σερί παιχνίδι στην Πριμέρα (το ρεκόρ είναι 10). Η Μάλαγα δεν κατάφερε να ανησυχήσει, και τελικώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με τα τέρματα των Φάμπρεγκας στο 50’ και Τιάγκο στο 82’. Από την άλλη ο Μπουονανότε πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89’.

Επαγγελματική νίκη για Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν:  Στο +18 με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα
Πατώντας γκάζι στο πρώτο μέρος, η Ατλέτικο δεν άφησε περιθώριο στην Σαραγόσα παίρνοντας την νίκη με 2-0. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, με τον Τιάγκο στο 31’ να ανοίγει το σκορ και τον Φαλκάο με πέναλτι στο 38’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στην συνέχεια οι Μαδριλένοι δεν απειλήθηκαν και τελικώς αύξησαν την διαφορά τους από την τρίτη Ρεάλ στους 7 βαθμούς.

Ήττα για την Λεβάντε, «Χ» στο «Ανοέτα»


Πριμέρα Ντιβιζιόν:  Στο +18 με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα
Δεν τα κατάφερε η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Λεβάντε η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Βιγιαμαρίν» απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Κάμπελ και στο 63’ ο Κάστρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη η Λεβάντε

δεν μπορούσε να απειλήσει και παρά την είσοδο του Μάρτινς στο 2ο μέρος, δεν κατάφερε να ανησυχήσει
Τέλος, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λα Κορούνια μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Πίτσι να κάνει το 0-1 στο 27’, ωστόσο ο Βέλα με γκολ στο 45’ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους για το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα της ημέρας


Μπέτις - Λεβάντε 2-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σαραγόσα 2-0

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 1-3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.