Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γκαζαριάν

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γκαζαριάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2014 15:45
Στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Μετά τον Άλαν Πουλίδο ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Μουντιάλ αλλά και τη συμφωνία με τον Παϊτίμ Κασάμι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Ο 26χρονος διεθνής Αρμένιος εξτρέμ που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Γκαζαριάν σημείωσε ένα γκολ σε 10 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με την ουκρανική ομάδα, καθώς στο πρώτο μέρος της σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σαχτιόρ Καραγκάντι και μάλιστα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ίδιος μετράει 9 γκολ σε 41 συμμετοχές με την Εθνική Αρμενίας ενώ να σημειωθεί πως έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο ο Ολυμπιακός συνεργάστηκε τόσο στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις, όσο και στην επικείμενη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.