Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον πάγκο της Μίλαν ο Ιντζάγκι

Και επίσημα στον πάγκο της Μίλαν ο Ιντζάγκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2014 16:10
Ο Φίλιπο Ιντζάγκι είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Μίλαν, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του άλλοτε μεγάλου φορ της ομάδας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016 και θα αντικαταστήσει τον Κλάρενς Ζέεντορφ.

Όπως αναμενόταν, ο Φίλιπο Ιντζάγκι είναι ο αντικαταστάτης του Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο της Μίλαν, με τον «Πίπο» να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση.

Έτσι, ο 40χρονος Ιταλός που από το 2012 ήταν τεχνικός στην ομάδα Νέων της Μίλαν, θα αντικαταστήσει τον Ζέεντορφ, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει τους «ροσονέρι» στην Ευρώπη, αναλαμβάνοντας την ομάδα τον Ιανουάριο μετά την αποχώρηση του Αλέγκρι.

«Η Μίλαν γνωστοποιεί ότι απομακρύνει τον προπονητή Κλάρενς Ζέεντορφ και εμπιστεύεται την πρώτη ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016 στον Φίλιπο Ιντζάγκι», ήταν η λιτή ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Να σημειωθεί πως πρώτος στόχος της Μίλαν ήταν ο προπονητής της Σεβίλλη, Ουνάι Έμερι, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής απάντησε αρνητικά και επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Ανδαλουσιανούς, με αποτέλεσμα η ομάδα να στραφεί στον Ιντζάγκι ο οποίος θα έχει την πρώτη του εμπειρία σαν πρώτος προπονητής

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.