Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε τη Φλουμινένσε η Ιταλία με σούπερ Ιμόμπιλε

Νίκησε τη Φλουμινένσε η Ιταλία με σούπερ Ιμόμπιλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2014 02:11
Με τρία γκολ και δύο ασίστ στον Ινσίνιε, ο Ιμόμπιλε έκλεψε την παράσταση στη φιλική νίκη της Ιταλίας με 5-3 απέναντι στην Φλουμινένσε.

Μεγάλη εμφάνιση έστω και σε φιλικό παιχνίδι για τον Ιμόμπιλε, καθώς ο νεοαποκτηθέντας άσος της Ντόρτμουντ σημείωσε χατ-τρικ και μοίρασε δύο ασίστ στον Ινσίνιε στη νίκη της Ιταλίας με 5-3 επί της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε.

Με τον Πραντέλι να χρησιμοποίει αρκετούς αναπληρωματικούς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι Ιταλοί πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τους Ινσίνιε (23’) και Ιμόμπιλε (31’) στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Φλουμινένσε ισοφάρισε αρχικά με τον Τσικίνιο στο 25’ και στο 37’ με τον Καρλίνιος.

Ωστόσο στην επανάληψη η Ιταλία με τρία γκολ σε τρία λεπτά (53’, 54’ Ιμόμπιλε, 55’ Ινσίνιε) «σφράγισε» τη νίκη, με τον Ματέους να μειώνει για το τελικό 5-3 στο 64’.

Ιταλία: Περίν (61’ Μιράντε), Αμπάτε (61’ Ντε Σίλιο), Παλέτα (61’ Μπονούτσι), Ρανόκια (61’ Μπαρτσάλι), Νταρμιάν, Ακουιλάνι (61’ Πίρλο), Τιάγκο Μότα (61' Ντε Ρόσι), Παρόλο (73’ Καντρέβα), Τσέρτσι (61’ Κασάνο), Ιμόμπιλε (61’ Μπαλοτέλι), Ινσίνιε (61’ Μαρκίζιο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.