Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη πριν τη Κολομβία για την Εθνική (video)

Νίκη πριν τη Κολομβία για την Εθνική (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2014 05:24
Με κεφαλιές των Κονέ (21’) και Κατσουράνη (53’), η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την Βολιβία σε φιλικό που διεξήχθη στη Νιου Τζέρσεϊ και ολοκλήρωσε με νίκη τις φιλικές της υποχρεώσεις πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία.

Μετά από τρία φιλικά χωρίς νίκη, η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Βολιβία στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του Μουντιάλ με την Κολομβία.

Σκόρερ οι Κονέ (21΄) και Κατσουράνης (53’) , με την Βολιβία να μειώνει στο 71΄ για το τελικό 2-1 με σουτ του Καρντόσο που αιφνιδίασε τον Καρνέζη.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με διάθεση το ματς και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκέκα (12’ και 19’) για να πάρε προβάδισμα, ώσπου στο 21’ μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη, ο Κονέ με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0! Στη συνέχεια η Βολιβία προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει σημαντικά μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε δεύτερο γκολ στο 53’, όταν μετά από κόρνερ του Χολέμπας, ο Κατσουράνης έκανε το 2-0 με κεφαλιά, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Γκέκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον γκολκίπερ της Βολιβίας.

Έτσι, στο 71’ ο Καρντόσο με σουτ έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Καρνέζη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με την Εθνική να ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Κολομβία (14/6).

Όσον αφορά τους αντιπάλους της Εθνικής στον όμιλο, η Κολομβία κέρδισε με 3-0 την Ιορδανία, ενώ η Ιαπωνία επικράτησε με 4-3 της Ζάμπια σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (59' Ταχτσίδης), Μανωλάς (46' Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59' Φετφατζίδης), Σαμαράς (78' Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

Βολιβία: Κινόνιες, Ράλδες, Εκίνο, Γκουτιέρες (85' Σεντένο), Μπεχαράνο, Μαλεάν (78' Μπεχεράνο), Μοχίκα (46' Καρντόσο), Τσουμασέρο (68' Μιράντα), Μπεχεράνο (78' Αρασκαΐτα), Μορένο, Άρσε (83' Πένια).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.