Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξάρα για Γερμανία, προβλημάτισε πριν την πρεμιέρα η Βραζιλία (videos)

Εξάρα για Γερμανία, προβλημάτισε πριν την πρεμιέρα η Βραζιλία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2014 00:23
Με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία διέλυσε με 6-1 την Αρμενία, με τον Μάριο Κλόζε να γράφει ιστορία αλλά τον Μάρκο Ρόις να αποχωρεί τραυματίας. Προβλημάτισε η Βραζιλία παρά τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σερβία.

Μεγάλη φιλική νίκη με 6-1 απέναντι στη Αρμενία πανηγύρισε η Γερμανία, με τον Μάριο Κλόζε να γράφει ιστορία καθώς πέτυχε ένα γκολ και ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική ομάδα της χώρας, φτάνοντας τα 69 τέρματα σε 132 συμμετοχές (ο Μίλερ πέτυχε 68 σε 62 συμμετοχές).

Ο Σούρλε στο 52ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Γερμανία, όμως ο Μχιταριάν ισοφάρισε στο 69’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ωστόσο η Γερμανία δεν πτοήθηκε και με τρία γκολ σε πέντε λεπτά με τους Ποντόλσκι (71’), Χέβεντες (73’), Κλόζε (76’) «σφράγισε» τη νίκη.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Γκέτσε με δύο προσωπικά γκολ (82’, 89’) ενώ πρωταγωνιστής ήταν ο Ποντόλσκι ο οποίος εκτός από το γκολ, μοίρασε τρεις ασίστ!

Στα άσχημα νέα ο τραυματισμός του Μάρκο Ρόις ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο και κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ.

Προβλημάτισε η Βραζιλία, νίκη για Ρωσία


Εξάρα για Γερμανία, προβλημάτισε πριν την πρεμιέρα η Βραζιλία (videos)
Αντίθετα, προβληματική εμφάνιση για τη Βραζιλία η οποία κέρδισε μεν με 1-0 τη Σερβία ωστόσο δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της με αποτέλεσμα αρκετοί Βραζιλιάνοι να γιουχάρουν στις εξέδρες του γηπέδου.

Και αυτό διότι η «σελεσάο» μπορεί να πήρε προβάδισμα με γκολ του Φρεντ στο 58’ και να πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Χουλκ που καταλογίστηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ωστόσο η ομάδα του Σκολάρι παρουσίασε προβλήματα στην ανάπτυξη που καλείται να τα λύσει λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα με την Κροατία.

Από την άλλη, η Σερβία δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση και είχε δοκάρι με τον άσο της Ντόρτμουντ, Γιόγιτς για το 1-1.

Φιλική νίκη και για τη Ρωσία η οποία κέρδισε με 2-0 το Μαρόκο χάρη σε τέρματα των Μπερεζούτσκι (29’) και Ζιρκόβ (58’).

Συνθέσεις:


Η σύνθεση της Γερμανίας: Βάιντενφελερ, Τζερόμ Μπόατενγκ (67' Γκρόσκροϊτς), Μέρτεζακερ, Χούμελς, Χέβεντες, Λαμ (46' Μεσούτ Εζίλ), Κεντίρα (59' Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Σέρλε (75' Γκέτσε), Ρόις (45' Ποντόλσκι), Τόμας Μίλερ (67' Κλόζε).

Η σύνθεση της Βραζιλίας: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες (72’ Μαϊκόν), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο (76’ Μάξουελ), Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο (65’ Φερναντίνιο), Όσκαρ (46’ Γουίλιαν), Φρεντ (75’ Τζο), Χουλκ, Νεϊμάρ (81’ Μπερνάρντ)

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.