Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από τη Λεβερκούζεν στη… Μπράιτον ο Χίπια!

Από τη Λεβερκούζεν στη… Μπράιτον ο Χίπια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2014 23:11
Ο Σάμι Χίπια είναι ο αντικαταστάτης του Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο της Μπράιτον, με τον πρώην τεχνικό της Λεβερκούζεν και παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από τη Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ ο Σάμι Χίπια επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσάμπιονσιπ (δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας), υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπράιτον.

Ο 40χρονος Φινλανδός τεχνικός και παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Λεβερκούζεν το 2012 ωστόσο αποχώρησε τον Απρίλιο της φετινής σεζόν από τις «ασπιρίνες» μετά την πτωτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος αποφάσισε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, αντικαθιστώντας τον Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο της Μπράιτον και θα επιχειρήσει να οδηγήσει τους «γλάρους» στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς της ομάδας στα πλει-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος απ’ αυτή την επιλογή. Η Μπράιτον είναι μια ομάδα φιλόδοξη και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος απ’ την οργάνωση που έχω δει σε όλα τα επίπεδα. Τόσο το γήπεδο, όσο και το προπονητικό κέντρο είναι απ’ τα καλύτερα που έχω δει στον κόσμο», δήλωσε ο Χίπια αμέσως μετά τις υπογραφές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.