Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Μονακό ο Ζαρντίμ!

Και επίσημα στη Μονακό ο Ζαρντίμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2014 18:21
Προπονητής της Μονακό είναι και επίσημα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους Μονεγάσκους.

Όπως αναμενόταν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Μονακό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει την Πέμπτη διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος τη φετινή σεζόν οδήγησε την Σπόρτινγκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Μονεγάσκους και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε μια καλή πορεία στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω στην Μονακό, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και θα κάνω τα πάντα για να πάμε μπροστά. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μάθω γαλλικά, κάνω εδώ και μέρες μαθήματα. Είναι θέμα σεβασμού για τους οπαδούς και την ομάδα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.