Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Σέλτικ ο Ντέιλα!

Ανέλαβε τη Σέλτικ ο Ντέιλα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2014 14:03
Ο Ρόνι Ντέιλα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Σέλτικ, με τον Νορβηγό τεχνικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την σκωτσέζικη ομάδα.

Την πρόσληψη του Ρόνι Ντέιλα στον πάγκο της Σέλτικ ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Σκωτίας, με τον 38χρονο Νορβηγό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο, αντικαθιστώντας τον Νιλ Λένον.

Ο 38χρονος τεχνικός θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους προπονητές στην ηλικία του, οδηγώντας το 2013 την Στρόμσγκοντσετ στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Νορβηγίας στην ιστορία της και πρώτου από το 1970.

Ο ίδιος οδήγησε το 2010 τον σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να πετύχει:

«Είναι μία τεράστια τιμή να γίνω ο νέος προπονητής της Σέλτικ, μίας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο και μίας ομάδας που σέβομαι τόσο πολύ. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και θα δώσω τα πάντα για να πετύχω με την Σέλτικ και τους υπέροχους οπαδούς μας.

Θέλω να παίζουμε ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο. Θέλω οι παίκτες μου να συνεργαστούν μαζί μου για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να πανηγυρίσουμε τίτλους με τη Σέλτικ
» δήλωσε ο Ντέιλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.