Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Γκατούζο ο ΟΦΗ!

Ανακοίνωσε Γκατούζο ο ΟΦΗ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2014 18:06
Η «βόμβα» έσκασε! Ο ΟΦΗ κατάφερε -παρά τις δυσκολίες- να έρθει σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο και την Πέμπτη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο αντικαταστάτης του Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός και παλιός άσος της Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνθο Πουλινάκη για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας τη νέα σεζόν!

Ο 36χρονος είχε συναντηθεί στα τέλη Μαΐου με τον Μάνθο Πουλινάκη και παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, τελικώς οι Κρητικοί κατάφεραν να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο Γκατούζο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Σιόν τον Φεβρουάριο 2013 ως παίκτης-προπονητής μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Μουνιόθ, ωστόσο απολύθηκε τον Μάιο του ίδιου έτους από την ελβετική ομάδα.

Τον Ιούνιο ανέλαβε το «τιμόνι» της Παλέρμο, ωστόσο αποχώρησε στα τέλη του Σεπτέμβρη με απολογισμό δύο νίκες μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πρώτα έξι παιχνίδια της ομάδας στη Σέριε Β

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας για την περίοδο 2014-15 είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.