Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκες για Αργεντινή και Ουρουγουάη (video)

Νίκες για Αργεντινή και Ουρουγουάη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2014 04:41
Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ, η Αργεντινή κέρδισε με 3-0 το Τρίνινταντ & Τομπάκο, ενώ νίκη πήρε και η Ουρουγουάη η οποία επικράτησε με 2-0 της Σλοβενίας.

Φιλικό ξεμούδιασμα για την Αργεντινή, η οποία στο πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του Μουντιάλ, νίκησε με 3-0 το Τρίνινταντ & Τομπάκο.

Το σκορ άνοιξε στο 45+1’ ο Ροντρίγκο Παλάσιο με κεφαλιά, ενώ στο 51’ μετά από δοκάρι του Λιονέλ Μέσι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μασεράνο «έγραψε» το 2-0 σε κενή εστία.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 64’ ο Μάξι Ροντρίγκες μετά από ασίστ του Παλάσιο ο οποίος πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή και την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον άσο της Νιούελς ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Νίκη για Ουρουγουάη

Νίκη πανηγύρισε και η Ουρουγουάη η οποία παίζοντας με όλα τα βασικά της στελέχη πλην του Λουίς Σουάρες, που έμεινε εκτός αποστολής, επικράτησε με 2-0 της Σλοβενίας.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Καβάνι μετά από τρομερή ασίστ του Φορλάν, ενώ στο 76’ ο Στουάνι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέρο, Καμπανιάρο, Φεντερίκο Φερνάντες, Ντεμιτσέλις (46' Μπασάντα), Ρόχο, Μασεράνο (70' Ρίκι Άλβαρες), Γκάγκο (46' Λούκας Μπίγλια), Ντι Μαρία (63' Ένσο Πέρες), Μέσι, Λαβέτσι (56' Μάξι Ροντρίγκες), Παλάσιο (70' Αουγκούστο Φερνάντες).

Η σύνθεση της Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα (46' Φουσίλε), Γκοντίν (46' Άλβαρο Γκονσάλες), Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (46' Χοσέ Μαρία Χιμένες), Αρέβαλο Ρίος, Γκαστόν Ραμίρες (46' Στουάνι), Κριστιάν Ροντρίγκες (75' Περέιρα), Φορλάν, Καβάνι.

Τα γκολ





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.