Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη για Ολλανδία, προβλημάτισαν Αγγλία και Ιταλία (videos)

Νίκη για Ολλανδία, προβλημάτισαν Αγγλία και Ιταλία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2014 01:26
Με πρωταγωνιστή τον Άριεν Ρόμπεν (γκολ και ασίστ), η Ολλανδία κέρδισε με 2-0 την Ουαλία και ολοκλήρωσε τις φιλικές της υποχρεώσεις ενόψει του Μουντιάλ, την ώρα που Αγγλία και Ιταλία προβλημάτισαν, με την πρώτη να μένει στο 2-2 με τον Ισημερινό, ενώ η δεύτερη δεν κατάφερε να κερδίσει το Λουξεμβούργο (1-1).

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Ουαλία η Ολλανδία, με τους «οράνιε» να παίρνουν ωστόσο τη νίκη με 2-0 έχοντας πρωταγωνιστή τον Άριεν Ρόμπεν.

Ο άσος της Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, ενώ ο ίδιος έδωσε ωραία ασίστ στο γκολ του Λενς στο 76’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απέναντι στην Ουαλία η οποία να σημειωθεί πως έπαιζε χωρίς τους Μπέιλ και Ράμσεϊ.

Προβλημάτισαν Αγγλία και Ιταλία, τραυματίστηκε ο Τσάμπερλεϊν


Νίκη για Ολλανδία, προβλημάτισαν Αγγλία και Ιταλία (videos)
Μπορεί τα φιλικά να μην προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι η Αγγλία δεν παρουσίασε καλή εικόνα, μένοντας στο 2-2 με τον Ισημερινό.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον παρουσίασε ξανά αμυντικά προβλήματα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’ με τέρμα του Βαλένσια, ωστόσο Ρούνει (29’) και Λάμπερτ (51’) έφεραν… τούμπα το ματς για τα «λιοντάρια».

Όμως, στο 70’ ο Αρόγιο διαμόρφωσε το τελικό 2-2, ενώ Στέρλινγκ και Βαλένσια αποβλήθηκαν με στο 79’ με κόκκινες κάρτες.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Τσάμπερλεϊν, με τον Χότζον να δηλώνει πως υπάρχει κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ!

Νίκη για Ολλανδία, προβλημάτισαν Αγγλία και Ιταλία (videos)
Από την άλλη, ούτε η Ιταλία κατάφερε να κερδίσει, μένοντας στο 1-1 με το αδύναμο Λουξεμβούργο.

Οι «ατζούρι» παίζοντας με τα βασικά στελέχη, προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Μαρκίσιο, ωστόσο στη συνέχεια παρότι είχαν ευκαιρίες και δοκάρια για ένα δεύτερο γκολ, δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα στο 85’ ο Σανότ να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1 χαρίζοντας μια ιστορική -έστω και σε φιλικό παιχνίδι- ισοπαλία για το Λουξεμβούργο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αλγερία κέρδισε με 2-1 τη Ρουμανία και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα της πρεμιέρας με το Βέλγιο.

Οι συνθέσεις:


Η σύνθεση της Ολλανδίας: Σίλεσεν, Μάρτινς, Ντε Βρι, Φλάαρ, Γιάνμαατ, Ντε Γιονγκ (78’ Χούντελααρ), Φερ (46’ Φάιναλντουμ), Μπλιντ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι (46’ Λενς), Ρόμπεν

Η σύνθεση της Αγγλίας: Φόστερ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο (74’ Σο), Λάμπαρντ, Μίλνερ, Γουίλσιρ, Μπάρκλεϊ (84’ Χέντερσον), Ρούνεϊ (65’ Στέρλινγκ), Λάμπερτ (84’ Γουέλμπεκ), Τσάμπερλεϊν (63΄Φλάναγκαν)

Η σύνθεση της Ιταλίας:: Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο (72’ Ακουιλάνι), Μαρκίσιο, Καντρέβα (78’ Ινσίνιε), Βεράτι (54’ Βεράτι), Μπαλοτέλι (78’ Τσέρτσι)

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.