Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τεσσάρα» και ρεκόρ για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: «Τεσσάρα» και ρεκόρ για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2013 19:37
Το ρεκόρ του Παναθηναϊκού την περίοδο 1963-64 όπου έμεινε αήττητος εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά στην Κρήτη, μια εβδομάδα πριν το «ντέρμπι των αιωνίων» στο «Καραϊσκάκη».

Οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Κρητικούς, με τον Αμπντούν να ανοίγει το σκορ στο 20’, ενώ η είσοδος του Ιμπαγάσα στο δεύτερο μέρος έφερε τα γκολ των Φουστέρ (62’) και Μήτρογλου (80’), πριν ο Βλαχοδήμος διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς χρειάζεται πλέον ένα θετικό αποτελέσματα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Βέροια και Λεβαδειακό για να μην κινδυνέψουν με τον υποβιβασμό.

Το ματς:


Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μην μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους στα πρώτα λεπτά. Αυτό πήγε να το εκμεταλλευτεί ο Πλατανιάς ο οποίος είχε την υπεροχή πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Μέγιερι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την κεφαλιά του Ναζλίδη στο 9’.

Έτσι, μετά από ένα «φτωχό» σε ευκαιρίες πρώτο 20λεπτό, ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση και άνοιξε το σκορ, με τον Φετφατζίδη να βρίσκει ωραία τον Αμπντούν και αυτός με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Τίποτα συγκλονιστικό στη συνέχεια, πλην κάποιων αδύναμων σουτ εκατέρωθεν, με τον Πλατανιά να διαμαρτύρονταν για πέναλτι του Μέγιερι στον Αναστασάκο, ωστόσο είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μανωλά.

Στο δεύτερο μέρος οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Βλαχοδήμος πέρασαν στο αγωνιστικό χώρο και μετατράπηκαν σε πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων», με τον «Κανιο» να κλέβει τις εντυπώσεις, μοιράζοντας δύο ασίστ. Αρχικά στο 62’ ο Αργεντινός χαφ βρήκε ωραία τον Φουστέρ και ο Ισπανός με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ στο 80’ αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Μήτρογλου ο οποίος πλάσαρε ωραία για το 3-0.

Διαδικαστικά τα υπόλοιπα λεπτά, με τον Μπέλιτς να χάνει καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 87’, καθώς ο Μέγιερι βγήκε έγκαιρα και απόκρουσε, ενώ ένα λεπτό μετά ο Βλαχοδήμος αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Ζαλούντοκ.

Ωστόσο ο Έλληνας άσος στις καθυστερήσεις νίκησε τον τερματοφύλακα των Κρητικών, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από σέντρα του Μήτρογλου για το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.