Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φάκελος για ύποπτο ματς «μπλόκαρε» το μπαράζ

Φάκελος για ύποπτο ματς «μπλόκαρε» το μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2014 19:11
Για τις 15 Ιουνίου οδεύει το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από φάκελο της UEFA που χαρακτηρίζει ύποπτο το ματς Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στη Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ!

Παρότι το μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου είχε οριστεί την Κυριακή 8/6, φάκελος της UEFA όπου χαρακτηρίζει ύποπτο προς χειραγώγηση το ματς Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου (1-2 στα πλει-οφ) εμπόδισε την Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλει-οφ.

Ο φάκελος με όλα τα στοιχεία για το ύποπτο ματς εστάλη αμέσως στην Πειθαρχική Επιτροπή και για να επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ θα πρέπει η υπόθεση να τελεσιδικήσει στα αθλητικά δικαστήρια.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αγώνας μπαράζ θα μετατεθεί για τις 15 Ιουνίου, καθώς εκτιμάται πως μέχρι τότε θα έχει κλείσει η υπόθεση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β’ Εθνικής:

«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Φάσεις και γκολ από το ύποπτο ματς σύμφωνα με το φάκελο της UEFA:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.