Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχαιρέτησε την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Αποχαιρέτησε την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2014 21:36
Μετά από 13 χρόνια, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως αποχωρεί απ’ τους «μπλε προκειμένου να συνεχίσει –όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του στη Νιου Γιορκ Σίτι.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Τσέλσι αλλά και για τη καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιου Γιορκ Σίτι και θα γίνει συμπαίκτης με τον Νταβίντ Βίγια που υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 35χρονος πλέον Άγγλος μέσος αγωνίζεται στην Τσέλσι από το 2001, μετρώντας συνολικά 648 συμμετοχές με την φανέλα των «μπλε», όπου σκόραρε 211 φορές με αποτέλεσμα να γίνει ο αρχισκόρερ του συλλόγου.

Ο Άγγλος άσος στη μπλε θητεία του πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα (2005, 2006, 2010), 4 Κύπελλα Αγγλίας (2007, 2009, 2010, 2012), 2 Λιγκ Καπ (2005, 2007), 2 Κομνιούιτι Σιλντ (2005, 2009), 1 Τσάμπιονς Λιγκ (2012) και 1 Γιουρόπα Λιγκ (2013).

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λάμπαρντ:

«Όταν ήρθα σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο 13 χρόνια πριν ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιζα τόσα πολλά παιχνίδια και θα μοιραζόμουν τόσες επιτυχίες. Η Τσέλσι έγινε μέρος της ζωής μου και πρέπει να ευχαριστήσω τόσους πολλούς ανθρώπους.

Αρχικά τον Κεν Μπέιτς που με έφερε στην ομάδα και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που έσωσε τον σύλλογο και μας οδήγησε σε νέο επίπεδο… Όλους τους προπονητές και τους κόουτς που με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Έμαθα πολλά από όλους.

Όλους τους εκπληκτικούς συμπαίκτες που είχα τόση τύχη να προπονούμαι μαζί τους για τόσο καιρό. Όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αλλά για τις φιλίες που απέκτησα σε όλη τη διαδρομή.

Θα ήθελα επίσης να κάνω μνεία σε όλο το σταφ και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που δεν απολαμβάνουν δόξα, αλλά χωρίς αυτούς ο σύλλογος δεν θα λειτουργούσε.

Ο σύλλογος θα προχωρήσει μπροστά και ως άνθρωπος της Τσέλσι δεν έχω καμία αμφιβολία πως με την ποιότητα των παικτών που έχει στο ρόστερ, θα συνεχιστούν οι επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Τσέλσι. Πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Με υποστηρίξατε από την ημέρα που ήρθα, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά στις δύσκολες στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Νιώθω τιμή που μοιράστηκα τόσο ιδιαίτερες στιγμές μαζί σας. Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα χωρίς τη δική σας υποστήριξη.

Όποια και να είναι η νέα μου πρόκληση, θα ανήκω πάντα με σας. Η Τσέλσι είναι το σπίτι μου και η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα για να πω αντίο όπως αρμόζει. Στο μεταξύ, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Συνεχίστε να γράφετε ιστορία
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.