Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Βίγια!

Υπέγραψε στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Βίγια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2014 17:22
Παίκτης της Νιου Γιουρκ Σίτι είναι και επίσημα ο Νταβίντ Βίγια καθώς ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και έγινε ο… πρώτος παίκτης της νέας αυτής ομάδας, που θα κάνει ντεμπούτο στο MLS το 2015.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο, ο Νταβίντ Βίγια, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νιου Γιουρκ Σίτι στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα ο Ισπανός επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης της νεοσύστατης ομάδας, την οποία έχει δημιουργήσει η Μάντσεστερ Σίτι και οι Νιου Γιόρκ Γιάνκις και θα κάνει ντεμπούτο στο MLS τη νέα σεζόν.

Υπέγραψε στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Βίγια!
Πλέον μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ με την περίπτωση του Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς τα ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν τις προηγούμενες πως ο Άγγλος άσος που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

«Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου προσπαθούσα να εκπληρώνω νέους στόχους και η απόφασή μου να έρθω εδώ αποδεικνύει το νέο που έχω θέσει. Θέλω να βοηθήσω στην εξέλιξη του MLS και παράλληλα με τα γκολ και τις εμφανίσεις μου να προσπαθήσω να κάνω τη Νιου Γιορκ Σίτι την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη τιμή μου που οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν τόσο μεγάλη προσοχή.

Έχω παίξει στο παρελθόν στο γήπεδο των Γιάνκις, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά ως γηπεδούχος. Ελπίζω να έρχεται πολύ κόσμος να μας δει, να φέρνουμε καλά αποτελέσματα και να τους κάνουμε όλους ένθερμους οπαδούς της ομάδας
», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βίγια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.