Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Αυτοκτόνησε η Μίλαν

Σέριε Α: Αυτοκτόνησε η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2013 16:38
Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν με το τελικό 2-2 Φιορεντίνα και Μίλαν, με τους «Βιόλα» να ανατρέπουν με δέκα παίκτες το εις βάρος τους 0-2, ωστόσο η διαφορά τους από τους «ροσονέρι» στην 3η θέση παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Την αρχή έκανε ο πρώην άσος της Φιορεντίνα, Μοντολίβο ο οποίος με ωραίο πλασέ, «πάγωσε» στο 14ο λεπτό το «Αρτέμιο Φράνκι», βάζοντας τη Μίλαν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 40’ ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα την κόκκινη κάρτα στον Τόμοβιτς σε μαρκάρισμα του στον Ελ Σαραουί. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι τραυματισμοί των Σάβιτς και Γιόβετιτς που αποχώρησαν στο πρώτο μέρος, έδεσαν ακόμα περισσότερο τα χέρια του Μοντέλα.

Οι «ροσονέρι» το εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο μέρος, και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Ματιέ Φλαμινί στο 62’, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 66ο λεπτό ο Λιάγιτς μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 73’ ο Πιζάρο –και αυτός από την άσπρη βούλα- ισοφάρισε σε 2-2.

Παρόλα αυτά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μίλαν φώναζε δίκαια για χέρι του Ρονκάλια στην περιοχή της Φιορεντίνα, με τον διαιτητή να ήταν μπροστά στη φάση, ωστόσο προτίμησε να… κλείσει τα μάτια.

Να σημειωθεί πως ο Μάριο Μπαλοτέλι αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 70’ επειδή παρεμπόδισε φάουλ της Φιορεντίνα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για το κρίσιμο παιχνίδι των «ροσονέρι» απέναντι στη Νάπολι την επόμενη Κυριακή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.