Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Λάμπερτ

Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Λάμπερτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2014 13:06
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Ρίκι Λάμπερτ, με τον διεθνή Άγγλο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο (δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια του) και να φωτογραφίζεται με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στα 4,5 εκατ. λίρες το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του Ρίκι Λάμπερτ στη Λίβερπουλ, με τον 32χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια του αλλά φέρεται ότι είναι διετές) και να ανακοινώνεται από τον σύλλογο.

Ο Άγγλος φορ πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή χρονιά στη Σαουθάμπτον μετρώντας 14 γκολ και 10 ασίστ σε 39 παιχνίδια και γι’ αυτό κλήθηκε από το Ρόι Χότζον στην Εθνική Αγγλίας για το Μουντιάλ.

Το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει τις 4,5 εκατ. λίρες και η απόκτηση του προσθέτει ακόμα μια ποιοτική λύση στη... φαρέτρα του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ καθώς η Λίβερπουλ αγωνίζεται και στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Λάμπερτ
Να σημειωθεί πως ο Λάμπερτ έχει γεννηθεί στο Μέρσεϊσαϊντ, είναι οπαδός της Λίβερπουλ και για πέντε χρόνια αγωνίζονταν στις ακαδημίες της ομάδας (1992-97).

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αγαπάω αυτό τον σύλλογο όλη μου τη ζωή. Έφυγα από εδώ όταν ήμουν 17 χρονών και ποτέ δεν σταμάτησα να υποστηρίζω την ομάδα. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Λίβερπουλ όμως πίστευα ότι η ευκαιρία είχε χαθεί. Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Λίβερπουλ».

«Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Λίβερπουλ και σημαίνει τα πάντα για εμένα, αλλά ξέρω τι ήταν σημαντικό. Είναι αυτό που πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο και τα λεπτά που θα πάρω. Ξέρω τι είναι σημαντικό και σε αυτό συγκεντρώνομαι», δήλωσε ο Λάμπερτ.

Μια… γεύση από τις φετινές εμφανίσεις του Λάμπερτ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.