Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισοπαλίες για Γερμανία και Γαλλία, νίκη για Βέλγιο (videos)

Ισοπαλίες για Γερμανία και Γαλλία, νίκη για Βέλγιο (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2014 00:26
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια της Γερμανίας και της Γαλλίας, με την πρώτη να μένει ισόπαλη 2-2 με το Καμερούν στο Μπορούσια Παρκ, ενώ οι «τρικολόρ» δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Παραγουάη στη Νίκαια, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με γκολ στο 89’. Νίκες για ΗΠΑ και Βέλγιο.

Προβλημάτισε με την απόδοση της η Γερμανία, καθώς η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Καμερούν, με τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Ο Σάμουελ Ετό άνοιξε το σκορ στο 62’ για το Καμερούν, ωστόσο η Γερμανία έφερε τούμπα το ματς αρχικά με γκολ του Μίλερ στο 66’ και στη συνέχεια με τέρμα του Σούρλε στο 71’.

Ωστόσο 78’ ο Τσουπό-Μοτίνγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με το Καμερούν να είχε μάλιστα ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο φινάλε.

Βασικός αγωνίστηκε ο Ιτάνζ ενώ ο Μπονγκ έμεινε στον πάγκο για τα «αδάμαστα λιοντάρια» που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει του Μουντιάλ, την ώρα που η Γερμανία προβλημάτισε μπροστά στο κοινό της, καθώς φανέρωσε αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Γερμανία: Βάιντενφελερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μέρτεζακερ, Χούμελς, Ντουρμ (85' Χέβεντες), Κεντίρα (73' Κράμερ), Κρόος, Μεσούτ Εζίλ (63' Ποντόλσκι), Τόμας Μίλερ, Ρόις, Γκέτσε (58' Σούρλε).

Καμερούν: Ιτάντζ, Τζογκού, Ν'Κουλού, Ματίπ, Μπεντιμό (58' Ασού-Εκοτό), Μ'Μπιά (46' Ν'Γκουεμό), Εγιόνγκ Ενό, Σονγκ, Μουκαντζό, Τσουπό-Μοτίνγκ, Ετό (90+2' Ουεμπό).

Απότομη προσγείωση για Γαλλία, νίκησε τον… Μπεργκ το Βέλγιο


Ισοπαλίες για Γερμανία και Γαλλία, νίκη για Βέλγιο (videos)
Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στη Νορβηγία, η Γαλλία προβλημάτισε με την απόδοση της, καθώς έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη που είχε εκτός αποστολής τους Βαλντές και Πέρες.

Το παιχνίδι έγινε στη Νίκαια με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 82’ με το «παρθενικό» τέρμα του Γκριεζμάν στην Εθνική του ομάδα, ωστόσο στο 89’ μετά από ολιγωρία στην άμυνα, ο Κάσερες ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Γαλλία: Λορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Σακό (46' Μανγκαλά), Εβρά, Καμπάγ (46' Μαβουμπά), Πογκμπά, Ματουιντί (64' Γκρενιέ), Βαλμπουενά (72' Μουσά Σισοκό), Ρεμί (64' Γκριεζμάν), Ζιρού.

Παραγουάη: Άντονι Σίλβα, Κορονέλ (70' Αριέλ Νούνιες), Λουίς Καρντόσο (75' Ορουέ), Ντανίλο Ορτίς, Τζούνιορ Αλόνσο, Σαμούντιο, Βίκτορ Κάσερες, Οβιέδο (90' Τοράλες), Μεντιέτα (42' Χόρχε Ρόχας), Όσκαρ Ρομέρο (77' Ντέρλις Γκονσάλες), Σάντα Κρους (65' Χόρχε Μπενίτες).

Ισοπαλίες για Γερμανία και Γαλλία, νίκη για Βέλγιο (videos)
Από την άλλη, με τον Λουκάκου να βρίσκει ξανά δίχτυα, το Βέλγιο κέρδισε με 2-0 τη Σουηδία στη Σόλνα και έδειξε έτοιμο για μια πολύ καλή πορεία στο Μουντιάλ.

Ο επιθετικός της Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 34’, ενώ στο 78’ ο Αζάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Βέλγους, με τους Μιραλάς και Γιανουζάι να μένουν στον πάγκο.

Από τον πάγκο είδε το παιχνίδι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ο Μάρκους Μπέργκ μπήκε στο 72’ στη θέση του Ζένγκινγκ.


Σουηδία: Ίσακσον, Λούστιγκ (85' Γιόχανσον), Γκράνκβιστ, Άντονσον (62' Ράιαν Μπένγκτσον), Πιέρ Μπένγκτσον, Κάλστρομ (46' Βέρνμπλουμ), Σεμπάστιαν Λάρσον, Ντουρμάν, Χίσεν (72' Ελμάντερ), Ζενγίν (72' Μπεργκ), Τόιβονεν (80' Χίλιεμαρκ).

Βέλγιο:Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βαν Μπούιτεν, Κομπανί, Βερμάλεν, Βιτσέλ, Ντεμπελέ, Ντε Μπρούιν, Μέρτενς (68' Σαντλί), Αζάρ (79' Φελαϊνί), Λουκακού (74' Οριζί).

Μπορούν και χωρίς τον Ντόνοβαν οι ΗΠΑ


Ισοπαλίες για Γερμανία και Γαλλία, νίκη για Βέλγιο (videos)
Μπορεί η επιλογή του Κλίνσμαν να «κόψει» τον Ντόνοβαν από την 23αδα των ΗΠΑ να στηλιτεύτηκε αρκετά, ωστόσο η ομάδα του Γερμανού τεχνικού άφησε καλές εντυπώσεις, νικώντας με 2-1 την Τουρκία, αν και έδειξε ανασταλτικά προβλήματα.

Στο 26ο λεπτό ο Τζόνσον άνοιξε το σκορ για τις ΗΠΑ, ενώ στο 52’ ο Ντέμπσεϊ που έκλεψε την παράσταση με τις τρίπλες του, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Από την άλλη, η Τουρκία κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ινάν, το οποίο προήλθε από λάθος στην άμυνα των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Χάουαρντ (46' Γκούζαν), Φάμπιαν Τζόνσον (64' Γέντλιν), Κάμερον, Μπέσλερ (46' Μπρουκς), Τσάντλερ, Τζερμέιν Τζόουνς (46' Μπέκερμαν), Ζούζι (69' Ντίσκερουντ), Μπεν Ντέιβις (64' Γκριν), Μπράντλεϊ, Ντέμπσεϊ, Άλτιντορ.

Τουρκία: Κιβράκ, Μπαλτά (83' Ντεμιρόκ), Ντογάν (46' Εζέκ), Γκιουνιούλ, Τουφάν, Ινάν, Σαχίν (70' Τσαλχάνογλου), Εζιακούπ (66' Αντίν), Ερκίν, Τσαμντάλ (46' Πεκτεμέκ), Ερντίντς (81' Κισά).









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.