Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Βραζιλία ο Ινκούμ!

Πάει Βραζιλία ο Ινκούμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 16:44
Ο Σάμουελ Ινκούμ που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Πλατανιά θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας καθώς βρίσκεται στην τελική 23αδα της Γκάνας, όχι όμως και ο άτυχος Ακαμίνκο που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία.

Την τελική 23αδα της Γκάνας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, Κουέσι Άπια ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σάμουελ Ινκούμ που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Τζέρι Ακαμίνκο που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία και έμεινε εκτός μαζί με τους Τζεφ Σλουπ και Ντέιβιντ Άκαμ που βρίσκονταν στην προεπιλογή.

Η αποστολή Γκάνας:


Tερματοφύλακες: Άνταμ Κουαράσεϊ (Στρέμσγκοντσετ), Φατάου Νταούντα (Ορλάντο Πάιρετς), Στίβεν Άνταμς (Αντουάνα Σταρς)

Αμυντικοί: Σάμουελ Ινκούμ (Πλατανιάς), Ντάνιελ Οπάρε (Σταντάρ Λιέγης), Χάρισον Άφουλ (Εσπεράνς), Τζον Μπόι (Ρεν), Τζόναθαν Μενσά (Εβιάν), Ράσιντ Σουμάιλα (Μαμελόντι Σάνταουνς)

Μέσοι: Μάικλ Εσιέν και Σάλεϊ Μουντάρι (Μίλαν), Κουάντουο Ασαμόα (Γιουβέντους), Μοχάμεντ Ράμπιου (Κουμπάν), Εμάνουελ Αγκιεμάνγκ-Μπάντου (Ουντινέζε), Αλφρίγε Ακουά (Πάρμα), Κρίστιαν Ατσού (Φιτέσε), Άλμπερτ Αντόμα (Μίντλεσμπρο), Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ), Ουακάσο Μουμπάρακ (Ρουμπίν), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (Σάλκε)

Επιθετικοί: Ασαμόα Γκιάν (Αλ-Αΐν), Μάτζιντ Ουάρις (Βαλανσιέν), Τζόρνταν Αγιού (Σοσό)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.