Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην «Τούμπα», σημαντική νίκη για ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην «Τούμπα», σημαντική νίκη για ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 00:22
Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να υποκύπτει στην δεύτερη βαθμολογική απώλεια στην «Τούμπα» μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στα θετικά η εξαιρετική παρουσία του Κατσουράνη ως στόπερ για τους Θεσσαλονικιούς, καθώς και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου.

Τίποτα το εξαιρετικό δεν σημειώθηκε στο πρώτο μέρος, με τον Σουμπίνιο να είναι ο πιο απειλητικός παίκτης των φιλοξενούμενων, και τον ΠΑΟΚ να είχε «φλύαρη» κατοχή μιας και έλλειπε ο δημιουργικός ρόλος του Κατσουράνη.

Με περισσότερη όρεξη μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι οι οποίοι πίεζαν την άμυνα του Ατρομήτου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τον Αναστόπουλο να στήνει εξαιρετικά την ομάδα του. Τελικώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας για ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σε… χρόνο ρεκόρ.

Οι συνθέσεις


ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Αποστολόπουλος (88' Γιάννου), Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (46' Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (72' Πέλκας), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν (90+1' Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86' Λαζαρίδης), Σουμπίνιο (75' Καραγκούνης), Κούτσι.


Πολύτιμη νίκη για ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην «Τούμπα», σημαντική νίκη για ΟΦΗ
Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο ΟΦΗ ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Άρη και «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα έχοντας δοκάρι στο 14’ με κεφαλιά του Αγγελούδη, ωστόσο οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμό, με τον Περογαμβράκη να κάνει το 1-0 στο 25’, γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί μιας και προήλθε από θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με τον Παπάζογλου να σημαδεύει στο 65’ το οριζόντιο δοκάρι με εξαιρετικό «κρέμασμα», ωστόσο ο ίδιος στο 87’ με κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις


ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ (70' Κουρδάκης), Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83' Ζορμπάς), Περογαμβράκης (88' Ζαχαράκης), Παπάζογλου

Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Πουλίδο (68' Παντίδος), Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Κοέλιο, Καραγιάννης (52' Αγκάνθο), Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (63' Κανούλας)


Το έσωσε στο τέλος η Βέροια


Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στην «Τούμπα», σημαντική νίκη για ΟΦΗ
Με γκολ του Κόστλι στο 90’ η Βέροια κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την Νέα Σμύρνη, ισοφαρίζοντας το γκολ του Καμπάνταη στο 57’ για το τελικό 1-1.

Καλύτερη εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απείλησαν περισσότερο στο πρώτο μέρος με του Ιωάννου και Καλί, ενώ το ίδιο καλά ξεκίνησαν και στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ όταν κόντρα στην ροή, ο Καμπάνταης έκανε το 1-0. Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα όταν ο Ντούνης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 80’.

Έτσι πριν το φινάλε, ο Κόστλι έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Γεωργιάδη, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, χαρίζοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις


Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Μενδρινός (70’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Ντούνης, Καμπάνταης, Αραβίδης (91’ Γουνδουλάκης).

Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Ολαϊτάν, Γεωργέας (71’ Κόστλι), Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ιωάννου, Καλογέρης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.