Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ντιέγκο Κόστα και Τόρες η αποστολή της Ισπανίας

Με Ντιέγκο Κόστα και Τόρες η αποστολή της Ισπανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2014 14:48
Παρά τον τραυματισμό του, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε συμπεριέλαβε τον Ντιέγκο Κόστα στην τελική 23αδα της Ισπανίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Μέσα» Τόρες και Χουάνφραν, «κόπηκαν» Γιορέντε, Νεγρέδο, Καρβαχάλ, Ιτουράσπε, Νάβας και Μορένο.

Την τελική 23αδα της Ισπανίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο οποίος συμπεριέλαβε κανονικά τον Ντιέγκο Κόστα παρά τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Στην αποστολή παρά την άσχημη χρονιά στην Τσέλσι βρίσκεται και ο Φερνάντο Τόρες, όχι όμως και οι Γιορέντε, Νεγρέδο που πραγματοποίησαν πολύ καλή σεζόν σε Γιουβέντους και Μαν. Σίτι.

Εκτός έμεινε και ο Χεσούς Νάβας, ενώ «κόπηκε» και ο Ντάνι Καρβαχάλ, καθώς στη θέση του προτιμήθηκε ο Χουάνφραν. Τέλος, στη Βραζιλία δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι Μορένο και Ιτουράσπε.

Η αποστολή της Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ), Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Νταβίντ Ντε Χέα (Μαν. Γιουνάιτεντ).

Αμυντικοί: Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Χουανφράν (Ατλέτικο).

Μέσοι: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Σέρχιο Μπουσκέτς, Τσάβι, Αντρές Ινιέστα, Σεσκ Φάμπρεγκας, Πέδρο Ροντρίγκες (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Χουάν Μάτα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ).

Επιθετικοί: Ντιέγκο Κόστα, Νταβίντ Βίγια (Ατλέτικο), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.