Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάρα» εσύ; «Πεντάρα» και εγώ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάρα» εσύ; «Πεντάρα» και εγώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2013 03:17
Τη νίκη της Ρεάλ με 5-1 απέναντι στη Λεβάντε, φαίνεται ότι… ζήλεψε η Μπαρτσελόνα η οποία διέλυσε τη Μαγιόρκα με 5-0 στο «Καμπ Νου» στην επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ στα γήπεδα μετά από έναν χρόνο.

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσιάστηκαν με πάρα πολλές αλλαγές, μεταξύ αυτών και χωρίς τον τραυματία Μέσι, και έδειξαν ότι… υπάρχει ζωή και χωρίς τον Αργεντινό, καθώς ο Φάμπρεγκας με προσωπικό χατ-τρικ (20’, 37’, 46’), φρόντισε να τον αντικαταστάσει επάξια, οδηγώντας την ομάδα του στη άνετη νίκη. Μάλιστα ο ίδιος δημιούργησε τα άλλα δύο γκολ στον Αλέξις Σάντσες (22’, 38’).

Ωστόσο παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ερίκ Αμπιντάλ ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στα γήπεδα μετά το πρόβλημα υγεία τους, μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 69’ και γνώρισε την αποθέωση.

Ξέσπασε στο τέλος η Ρεάλ, νίκη... Τσάμπιονς Λιγκ για Σοσιεδάδ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάρα» εσύ; «Πεντάρα» και εγώ!
Νωρίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη θριαμβευτική νίκη με 5-1 απέναντι στη Λεβάντε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Μίτσελ στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το γκολ φαίνεται πως ταρακούνησε τους «μερέγχες» οι οποίοι γύρισαν αμέσως το σκορ, αρχικά με ένα απίθανο γυριστό του Ιγκουαίν στο 36’ και στη συνέχεια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακά στο 39’.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, και έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο αναγκάστηκε να ρίξει στο παιχνίδι τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μεσούτ Οζίλ και οι δύο άσοι έκαναν τη δουλειά τους, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το 3-1 στο 84’, ενώ ο Γερμανός χαφ πήρε τη σκυτάλη και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 87’ και στο 90+1’ για το τελικό 5-1.

Να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Βύντρα αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Πεντάρα» εσύ; «Πεντάρα» και εγώ!
Στα άλλα παιχνίδια, μεγάλη νικήτρια στη μάχη της 4ης θέσης αναδείχθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία επιβλήθηκε με 4-2 της Μάλαγα που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές ενόψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ την Τρίτη.

Τέλος νίκη… ανάσας πήρε η Λα Κορούνια η οποία επιβλήθηκε της Σαραγόσα με 3-2 στη μάχη των δύο ομάδων για τη παραμονή τους στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής:


Παρασκεύη

Γρανάδα - Μπέτις 1-5

Σάββατο

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάλαγα 4-2

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε 5-1

Λα Κορούνια - Σαραγόσα 3-2

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα 5-0

Κυριακή

Θέλτα - Ράγιο Βαγεκάνο (13:00)

Οσασούνα - Εσπανιόλ (18:00)

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)

Βαλένθια - Βαγιαδολίδ (22:00)

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.