Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Ρόμα ο Γκαρσία!

Ανανέωσε με Ρόμα ο Γκαρσία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2014 18:50
Στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Ρούντι Γκαρσία, εξαργυρώνοντας την εντυπωσιακή πορεία των «τζιαλορόσι» που επέστρεψαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτοικος Ρώμης για άλλα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ο Ρούντι Γκαρσία, καθώς ο Γάλλος τεχνικός των «τζιαλορόσι» υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο που τον «δένει» στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2018 (το παλιό συμβόλαιο έληγε το 2015).

Ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε την Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι και κατάφερε να την οδηγήσει στην 2η θέση της φετινής Σέριε Α με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω πως συμφωνήσαμε και επεκτείναμε από τώρα τη συνεργασία μας. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως ο Ρούντι θα μπορέσει να οδηγήσει μπροστά την Ρόμα. Αυτή η ανανέωση είναι μέρος του να φέρουμε εις πέρας και σε επιτυχία το πλάνο που έχουμε για το μέλλον. Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς αυτό το στόχο. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τον Ρούντι για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μαζί του ένα λαμπρό μέλλον για όλους τους φιλάθλους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.